Bratara Glamulet sau bratara iubirii

5.11.15

Va aratam acum cateva saptamani ca am primit o bratara de la Glamulet si mi-ati spus ca de-abia asteptati sa vedeti ce am ales ... si-ati avut ceva de asteptat, dar nu din vina mea (asta cu vina e exagerata). Cei de la Glamulet trebuiau sa-mi furnizeze un cod de reducere pentru voi si codul a tot intarziat si eu n-am vrut sa public pana n-aveam si codul. Codul este vccjane si va ofera o reducere de 15% daca vreti sa comandati ceva.

De atunci am tot purtat bratara si i-am facut poze in diverse ocazii (si lumini) si pot sa va spun ca-mi place mai mult decat cea pe care v-am aratat-o in vara. N-o sa spun numele firmei ca nu e frumos, dar stiti si voi despre ce e vorba. Asta mi se pare mai bine lucrata, mai fina, imi place mult, desi am avut indoieli pana am primit bratara si o sa va spun si de ce imediat.

Dupa ce Bella a plecat am regretat (si nu regret prea des lucruri) ca nu am facut un charm cu poza ei atunci cand am ales cealalta bratara. La cateva zile dupa gandul asta am primit propunerea de la Glamulet si m-am bucurat, insa cand am discutat detaliile nu prea am avut libertare de alegere si a trebuit sa aleg din anumite combinatii si asta nu m-a incantat deloc, chiar eram convinsa ca n-o sa-mi placa bratara si ma gandeam ca nu trebuia sa fi acceptat (mintea mea care visa o bratara cu inimi si o piatra rosie m-a influentat). Toate gandurile astea s-au spulberat cand am deschis pachetul, de la cutie, la culoarea ambalajului, la atentia la detalii, la modul in care sunt lucrate charmurile - mi-a placut tot.


De data asta n-am ascultat indicatiile lor sa iau bratara cu 1,5 cm mai larga decat ce port de obicei si bine am facut. Cele 5 charmuri le puteti vedea mai bine jos, am incercat sa surprind detaliile cat am putut de bine, mie imi place mult de tot cum sunt lucrate si chiar m-am bucurat cand am primit-o si am vazut cum arata pentru ca eram sigura ca n-o sa fiu asa incantata.

Intre timp am vazut pe site niste charmuri noi care mi-au placut mult de tot si am primit si colierul pe care vi l-am aratat zilele trecute (charmul de pe colier este cel de aici) si pe care l-am luat pentru mama si m-am convins din nou de calitatea produselor. Sa va spun totusi care sunt cele cinci charmuri ca m-am intins iar cu cuvintele: Dove and Star of David, Love Heart, Heart Sets Dangle, Heart Flower - Swarovski si Full of Love. Imi plac toate si-mi place mult cum arata combinate.


O simt pe mana mult mai bine decat pe cealalta pe care o am, singurul charm care nu vrea sa stea de nici un fel este cel inima, se intoarce mereu, nici nu-mi mai bat capul cu el, inima face mereu ce vrea ea, cine sunt eu sa ii spun altceva? Imi doresc si o bratara din piele (insa nu m-am decis la o culoare) si inca cateva charmuri. Sigur o sa-mi iau unul inima cu poza Bellei, cum v-am zis deja, am mai vazut o inimioara cu piatra rosie cu Forever Together, cred ca mi-ar surade si un charm cu cristale negre, dar si un catel. Greu sa ma decid ...


Cum vi se pare bratara? Care charm va place cel mai mult dintre cele cinci? Voi aveti ceva noutati?

7 comentarii

  1. Ce frumoasa este !!! Te rog sa-mi spui cum se comporta sistemul pt inchidere
    La bratara Soufeel ma enerveaza rau de tot, imi face unghiile praf, nu inteleg de ce nu l-au gandit mai bine.
    Preferatul meu este cel cu pietre Swarovski , dar si cel compus din 3 inimioare :)
    Ma bate si pe mine gandul sa imi iau una de la Glamulet..cu detalii aurii, dar astept BF
    Sa o porti cu mare drag
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa scriu de sistem dar am uitat, mi se pare mai ok ca cel de la Soufeel, dar nu perfect. Tot trebuie sa bag unghia usor sa-l deschid. :)

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasa, imi plac toate charm-urile <3 Sa o porti cu drag! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am primit codul de reducere impreuna cu scrisoarea din pachet. Sunt putin dezamagita pentru ca nu am primit tocmai ce am comandat. Am comandat bratara ca a ta, din argint, si am primit una din piele impletita, culoarea mustarului, oribila. Din cele 5 charm-uri, am primit 4. Le-am scris un email sa le explic situatia si sa intreb care ar fi solutia, si nu am primit niciun raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codul care era pe hartia aia nu mergea, cred ca ai vorbit cu tipa cu care am vorbit si eu, care nu stiu ce-a patit si d-aia nu raspunde la mailuri (eu i-am scris vreo 3 sau 4 pana am primit un raspuns), mie mi-a raspuns altcineva pana la urma. Imi pare rau ca ai primit ceva ce nu-ti place, de asta m-am temut si eu, dar arata chiar bine asta pe care am primit-o.

      Ștergere
  4. Si eu am fost cam dezamagita ca au impus acele combinatii si n-au lasat libertate de alegere, insa pana la urma mi-a placut ce am descoperit in colet. Si apreciez faptul ca pot deschide incuietoarea mult mai usor decat la cea Soufeel.
    Sa o porti cu drag, e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, mi-a placut si ce-ai primit tu, eu am fost dezamagita pentru ca mintea mea visa altceva cu mult inainte sa-mi faca ei vreo propunere. :)

      Ștergere