Sesiune de shopping: rujuri Revlon Super Lustrous

1.6.11

De cand mi-am luat glossurile Super Lustrous de la Revlon, am ramas cu gandul si la rujuri si in final am cedat ispitei si mi-am luat 2 (finish Creme - despre care am tot citit ca seamana cu Amplified Creme de la MAC). Nuantele alese sunt Just Enough Buff (613) si Ginger Rose (131).


N-o sa va vorbesc despre cumpararea lor (le-am luat de pe ebay) pentru ca a fost una din cele mai de rahat experiente pe care le-am avut. Au fost probleme cu shippingul combinat (una era afisat, alta am platit in final), cand mi-a ajuns coletul erau alte produse, a trebuit sa platesc din buzunar bani sa trimit coletul inapoi, dar in final rujurile au intrat in posesia mea.

Nu le-am folosit inca, doar le-am incercat pe mana pentru swatchuri, insa textura pare foarte cremoasa si au un miros placut. Just Enough Buff este aproape identic cu glossul Life's a Peach, iar Ginger Rose este o idee mai inchis decat Pink Whisper (puteti vedea in swatchurile de mai jos).



Am facut niste swatchuri comparative cu diverse rujuri de la MAC ca sa vedeti exact nuanta rujurilor. Pentru cele ce nu reusesc sa poarte un ruj nude, Just Enough Buff s-ar putea sa fie o varianta buna, intrucat are o tenta peach foarte placuta.

comparat cu MAC Woo Me Kissable Lipcolour (sus)

comparat cu MAC Blankety (jos)

MAC Fleshpot 
MAC Woo Me
Revlon Just Enough Buff
Revlon Ginger Rose
MAC Blankety

Ati avut vreun ruj Super Lustrous de la Revlon? Cum vi s-au parut? Am vazut ca sunt peste 60 nuante aparute si eu mai am pe wish list cateva. O sa revin cu pareri dupa folosire.

12 comentarii

  1. Frumoase nuante! Nu m-am gandit niciodata sa ma uit si la rujurile si gloss-urile Revlon, dar cred ca ar fi timpul sa arunc o privire si asupra lor pentru ca se pare ca ai de unde alege!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt suuuperbe nuantele! ce-mi plac MAC Fleshpot si MAC Woo Me :X sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia,
    Pe mine Fleshpot ma face sa arat groaznic, iar de Woo Me sunt indragostita :)
    E ciudat ca la tine pe mana Blankety arata mai inchis la culoare decat Fleshpot, iar eu nu l-am cumparat de frica. Imagineaza-ti ca Fleshpot l-am cumparat in magazin dupa ce l-am incercat pe mana.
    De la Revlon nu am insa nimic altceva decat Color Stay fond de ten, dar Ginger Rose arata foarte bine.
    Spune-mi te rog ca nu mai imi trebuie rujuri :)
    Apropo de preferate, ai incercat OCC Lip Tar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina, mie Fleshpot imi place la nebunie (combinat cu Babied Lacquer sau cu Moth to Flame Dazzleglass), in schimb Woo Me nu prea se vede pe buzele mele desi imi place. Blankety este mai inchis decat Fleshpot, eu nu le-as compara, mi se par total diferite.

    Nu-ti trebuie asa cum nu-mi trebuiau nici mie, dar o sa-ti mai iei sigur. :) Ginger Rose imi aminteste de Brave New Bronze pe care l-am vandut ca eu nu suport Satinurile de la MAC.

    N-am incercat OCC Lip Tar tocmai pentru ca am incercat sa-mi impun ca n-am nevoie de rujuri noi, dar am dat gres.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt f pretty :x Macar atat daca tot ai avut ghinion cu ele :)):D

    I'd love to try lip tars!! :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia,
    O sa il incerc maine cu Moth to Flame ca il am. Eu am si cateva satinuri si sunt ok, cel putin Snob e superb ca si culoare.
    Imagineaza-ti ca am un fisier excel cu toate produsele de make-up, sa nu cumva sa imi cumpar doua la fel, le am si in telefon. Am cumparat un lipglass de la Mac de doua ori si de atunci sunt foarte ordonata.
    Ce boala avem si noi :) Stii totusi pe care nu o am eu? Pe cea cu bijuteriile multe si marunte.
    In afara de sampoane si oje (am gel pe unghii) totul trebuie sa fie in cantitati industriale.
    In SUA exista un sistem foarte interesant de swap, daca nu iti place un produs il poti dezinfecta si face schimb cu altcineva care este in aceeasi situatie ca si tine. Din pacate noi nu prea avem ce cauta pe acolo, costa transportul mai mult decat produsele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Koko, nici tie nu-ti trebuie. :))

    Corina, eu cu Satinurile nu m-am inteles de nici un fel. Pur si simplu nu le suport pe buze, am dat tot ce am avut si am avut ceva nude-uri, cu exceptia lui Fleshpot care chiar mi se pare deosebit si-mi face placere sa-l folosesc. Asta arata inca o data cat de diferite suntem si cum un produs "cah" pentru cineva e minunat pentru altcineva.

    Putem lansa propriul nostru swap, poate nu e rau sa ne gandim serios la asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti sanatoasa! Sunt niste produse superbe !!
    Eu ti-am dat follow,si te-am adaugat si in blogroll,pentru ca imi place foarte mult blogul tau,daca iti face placere si ai timp,poti sa ma adaugi si tu pe mine in blogroll si sa imi dai follow,doar daca iti face placere! Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata bine culorile, cat ai dat pe ele?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anca, am dat pana in 8 lire pe amandoua cu transport cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  11. Camelia,
    Uite la asta s-ar merita lucrat, un blog cu swap si bineinteles si o sectiune de sale.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pana acum nu am folosit niciun ruj de la revlon. insa aceste doua nuante sunt foarte dragute! Love it!

    RăspundețiȘtergere