Blog Awards & Ramble

9.6.11

Am fost nominalizata pentru 2 premii si le multumesc fetelor care s-au gandit si la mine.

Federova m-a nominalizat pentru Blogger Luxury Award si Superficialbeauty pentru Best Blog Award (am convingerea ca am mai fost nominalizata la unul din ele mai demult, asa ca n-am sa raspund la intrebari si n-am sa dau premiul mai departe). Dar am sa profit de ocazie si am sa "ramble" putin.



Idei am multe, intentii am si mai multe, dar cuvintele nu vin, de fapt, mai corect spus, nu se leaga. Incep sa scriu ceva si-mi dau seama ca am deviat de la ce intentionam sa spun de fapt si ma opresc. Si mi s-a intamplat asta mai multe zile la rand si mi se intampla si in momentul asta. Am scris 3 randuri si m-am blocat. Nu stiu cauza, dar sper sa-mi treaca repede.

De fapt daca e sa fiu complet sincera, cred ca stiu cauza: sunt intr-o perioada de analiza a vietii mele si sunt multe lucruri care nu-mi plac si habar n-am in ce directie vreau s-o apuc. Stiu doar ca trebuie sa iau niste hotarari si sa ma tin de ele, dar ... cred ca stiti si voi senzatia, nu e nevoie sa ma chinui s-o descriu.

Vreau, dar parca nu vreau ... imi place, dar parca nu-mi place asa de mult ... ar trebui sa ... dar chiar e necesar? Si daca nu fac nimic? Poate se schimba ceva ... mai stau, exista si minuni ... si ma mai mir ca sunt obosita si ametita cand toate lucrurile astea se intampla in capul meu.

Voi cum sunteti in perioada asta?

5 comentarii

  1. Sincer? Ultimul paragraf scris de tine imi trece prin minte de cateva ori pe zi in ultima vreme. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia, te imbratisez cu drag :) m-am mai regasit io si alte dati in cuvintele tale. acum la fel. exact cum a zis si Just_Me.
    Cu rabdare si credinta trecem noi si prin astea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere Camelia! :*
    Referitor la ce ai scris catre final, cunosc acele sentimente perfect...se intampla sa avem si perioade in "ceatza", important e ca avem motive sa trecem peste ele si sa mergem mai departe...si stiu ca in astfel de momente nu vezi si nu auzi sfaturile celor din jur (asa mi se intampla mie) dar io zic asa: urmeaza-ti instictele si asculta-ti inimioara! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ai si de la mine cateva premii:* chiar daca sunt acceleasi:*http://korynasplace.blogspot.com/2011/06/blog-awards.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa operatia lui am trecut prin aceeasi perioada, acum pare ca s-ar fi terminat, dar..nu spun hop pana nu simt ca intr-adevar a trecut si nu intru intr-o rutina. Mi-e dor de rutina, mi-e dor sa merg la culcare cu mintea golita si cu zambetul pe buze, dar am incredere ca intr-un final imi voi gasi echilibrul, momentan...inca il caut. Si eu deviez de la subiect, trec dintr-una intr-alta fara sa-mi dau seama...e un amalgam de ..nici nu stiu cum sa le mai zic..in mintea mea.

    Vin ele si perioadele bune, din nou, perioadele astea de neliniste doar ne invata sa ne apreciem linistea mai bine.

    RăspundețiȘtergere