Descoperiri interesante de anul asta

22.12.22

Suntem in ultimeel zile ale anului si mi se pare ca timpul a trecut pe langa mine cu o viteza care imi da fiori, insa cand ma uit in spate imi dau seama ca anul asta am facut multe lucruri si am reusit sa bifez multe de pe lista imaginara din mintea mea. Nu mi-au iesit toate asa cum am vrut, altele au iesit mult mai bine decat visam, am inceput proiecte noi, am avut niste provocari mari atat pe plan personal, cat si profesional, dar am incercat sa ma bucur de fiecare experienta. Si in toata nebunia am descoperit lucruri care mi-au facut viata mai usoara, mai placuta sau care mi-au adus bucurie si despre ele vreau sa va spun astazi.

Produsele de la Marie-Stella-Maris au fost o surpriza de la o prietena care le-a descoperit in Amsterdam si care stie exact ce-mi place. Am incercat cateva dintre produsele lor pentru corp, dar si cateva arome pentru casa si imi plac mult - se pot comanda si on-line de pe siteul lor, asa ca daca sunteti in cautare de ceva nou aruncati o privire pe site. Iar faptul ca sunt un brand 100% vegan, cu grija pentru natura si fac ceva concret pentru a ajuta ma face sa vreau sa ii sustin si sa cumpar de la ei.

Daca ma urmariti pe Instagram nu o sa va mire ca siteul Sezamo a ajuns in postarea asta pentru ca pentru mine a fost mai mult decat util de cand s-a lansat - am plasat multe comenzi pe site, am profitat de oferte bune, am descoperit produse pe care altfel nu le-as fi incercat (cum e conopida Romanesko din poza de mai jos) si m-a ajutat sa mananc mai bine, fara sa imi golesc cardul prin magazine. Pretul mancarii a crescut foarte mult si cu toate astea risipa alimentara este la cote mari, asa ca initiativa lor mi se pare foarte misto si am profitat de multe ori de ofertele din categoria Save Me. 

Ce imi place la ei: livreaza repede (maxim 3 ore), au produse extrem de proaspete si lucreaza cu producatori locali (asa am descoperit multe fructe si legume delicioase pe care imi face placere sa le cumpar si sa le mananc), au o gama variata de produse, iar pana acum tot ce-am cumparat a fost ok. Avocado ready to eat e asa cum trebuie, carnea si ouala sunt proaspete si sunt aduse la temperaturi optime, au produse de la Ultra Greens si eu cumpar mereu vlastarii, experienta mea cu ei pana acum a fost mai mult decat reusita.

Si ca sa raman la partea de alimentatie condimentele de la The Spice Lab intra direct in top 3 preferinte de anul asta. Le-am descoperit pe iHerb si am dat o comanda dupa o pauza de cativa ani, dupa care am revenit si am dat alta comanda pentru ca sunt 2 care imi plac la nebunie: Rosemary Roasted Garlic si Guacamole Seasoning. 

Prima formula are putin zahar la final, insa da gust oricarui fel de mancare si este tot ce-am folosit de cand am descoperit formula asta, iar combinatia pentru guacamole e de vis - le gasiti aici, daca dati o comanda pe site va recomand sa le incercati pentru ca sunt altceva si din tot ce-am incercat eu in ultimii ani (si am incercat multe) sunt cele mai gustoase.

Pe mine ma preocupa starea mea de bine si vreau sa inaintez in varsta frumos - cand spun asta nu ma refer atat la partea estetica (desi contribuie si ea), cat la tot ce tine de sanatate si de starea mea generala. Nu am o problema cu imbatranirea, insa vreau sa aman tot mai mult problemele care vin atunci cand corpul incepe sa dea rateuri si asta inseamna sa am grija de pielea mea, de oasele mele, de sufletul si de mintea mea si de tot ce insemn eu.

Nu ma tenteaza fillerele de nici un fel, desi am cativa ani buni peste 40, ma duc la cate un tratament facial o data la cateva luni, dar poate la fel de bine sa treaca si un an fara sa fac vreunul. Insa am grija de ce aplic pe ten, cum ma hranesc si ce fac pentru mine, iar atunci cand vad ceva ce mi se pare interesant si cred ca m-ar ajuta imi place sa incerc si sa vad concret ce face - asa s-a intamplat si cu dispozitivul Reduit Boost. V-am povestit de el aici, il folosesc de cateva ori pe saptamana si imi place ce face.

Stau foarte bine cu imunitatea si mi se intampla rar sa ma imbolnavesc, insa anul asta am patit-o chiar la inceputul toamnei si pentru ca eram intr-o perioada de oboseala accentuata (pe care ficatul meu a resimtit-o din plin) nu am vrut sa iau medicamente (pe care oricum le iau doar in cazuri urgente si extrem de rar) si am folosit cateva produse de la Puresssentiel care m-au ajutat mult, chiar daca uleiurile esentiale sunt extrem de puternice. Tot de la ei imi plac roll-on-urile pentru dureri musculare de care v-am mai povestit.

Epilarea cu laser a facut o diferenta majora pentru mine pe final de an si este unul dintre cele mai misto lucruri pe care le-am descoperit si facut pentru mine anul asta. Aici v-am spus unde merg si ce tehnologie e, rezultatele dupa 3 sedinte sunt mult peste asteptarile mele: am zone intregi unde nu mi-a mai crescut nici un fir de par, foliculita este istorie, pielea mea e mult mai fina si firele care cresc sunt mult mai subtiri si au un ritm de crestere mult mai incetinit. 

Eu merg la El Studio din Titulescu si ma duc la Ramona, cu care discut mereu si adapteaza impulsurile in functie de cum ii spun ca mi-a fost dupa sedinta anterioara si ma bucur extrem de tare ca am facut pasul asta - o sa revin cu impresii dupa ce termin toate sedintele full body, dar rezultatele sunt de acum spectaculoase.

Voi ce-ati descoperit anul asta si credeti ca merita sa afle si altii?

4 comentarii

  1. Buna . Ai amintit în articol despre comenzile pe iherb . Îmi poți spune , te rog , unde ți- au ajuns ultimele comenzi ? Ai plătit alte taxe ? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fan Courier le aduce acasa, nu am platit nici un fel de taxe.

      Ștergere
  2. Eu am descoperit BB Creamul de la Alverde, care mi-a placut mult, crema hidratanta Rinastil, despre care am aflat de la tine cat e de buna, apa micelara Hyfac si apa de gura Biseptol de la Vitamix.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat vreun produs de machiaj de la Alverde, dar nici nu prea am mai fost in DM in ultima vreme.

      Ștergere