Idei de cadouri cu tenta de rasfat

7.12.22

Mie imi place sa fac cadouri asa cum imi place si sa primesc cadouri, v-am mai povestit ca intotdeauna tin cont de persoana careia ii fac cadou si de ce ii place/ displace, de ce foloseste si stau si ma gandesc daca e genul care prefera un cadou practic (nu sunt preferatele mele) sau pot sa surprind cu ceva care o sa aduca bucurie si poate stiu ca-si doreste, dar nu isi va lua. 

Nu mi se pare greu sa faci cadouri daca iei in calcul niste aspecte si tii cont de niste lucruri, mai problematic poate fi bugetul si modul in care prezinti cadoul, iar pe partea asta mi se pare ca Yves Rocher mereu vine cu idei frumoase, cu arome de vis si cu produse care te ajuta sa aduci un pic din magia Craciunului si pentru cei dragi tie.

Am primit de la ei o cutie imensa plina de surprize si m-am bucurat mult pentru ca pot sa ma bucur si eu de arome, pot sa aduc si altora zambete si pot sa va arat si voua produse misto si care merita. Nu am avut niciodata un calendar Advent de la ei, asa ca m-am bucurat mult cand l-am vazut si chiar am de gand sa ma bucur de el luna asta - imi place mult designul, imi plac culorile, soarele si luna imi merg direct la suflet. Il gasiti aici si de-abia astept sa vad ce contine.

Seturile astea cadou cu mini produse mi se par extrem de interesante, sunt practice, arata bine, aromele sunt de vis si reprezinta un rasfat binemeritat, in plus sunt foarte accesibile si nu necesita ambalare pentru ca arata bine si vin in cutie. Aroma de unt de shea o stiu de anii trecuti si imi place mult, iar produsele sunt foarte potrivite pentru cineva care se confrunta cu piele uscata si are nevoie de hidratare.

 
Daca vreti ceva aromat puteti sa alegeti unul dintre seturile cu 4 produse: mini exfoliant pentru corp, mini gel de dus, balsam de buze si crema de maini in una din cele 2 arome de anul asta: Migdale Divine sau Fructe Instelate. Mie imi plac ambele arome la fel de mult, am cumparat ceva din gama cu midgale inainte sa primesc surpriza de la Yves Rocher si chiar ma gandeam ca nu pot sa aleg o preferata: gama cu migdale este cremoasa si laptoasa, cea cu fructe este dulceaga.

Sau puteti sa faceti voi un set, fie cu una dintre arome, fie o combinatie in functie de ce stiti ca place persoanei careia ii pregatiti un cadou. Eu v-am aratat o combinatie pentru maini si una pentru corp, insa pe site gasiti si lumanari (am si eu una si miroase superb), dar si cutii (le gasiti aici si vin in multe variante) sau puteti sa alegeti unul dintre seturile cu mai multe produse pe care cei de la Yves Rocher le au pe site. Au seturi care pornesc de la 32 lei pana la seturi mult mai scumpe. Am vazut si seturi pentru Secret Santa care se incadreaza in bugetul de 50 lei si contin 3 mini produse (unul fiind un parfum) si vin intr-un glob festiv.

O alta idee poate fi setul My Shiny Vanilla care vine cu o apa de toaleta la 100 ml si un exfoliant bifazic pentru corp (pe care l-am incercat deja si imi place mult), gata ambalat in cutie. Gasiti setul aici daca va tenteaza, aroma e o combinatie extrem de reusita de vanilie, ambra si semn de santal, e genul de aroma care te face sa te simti bine intr-o zi cand vrei caldura si confort si cauti senzatia aia de cozy si de bucurie.

O alta idee extrem de simpla si avantajoasa sunt cutiile de la Pick N Dazzle - eu v-am aratat de-a lungul anilor ce mi s-a parut interesant de la ei, iar astazi vreau sa va spun de una pe care am primit-o recent si mi se pare extrem de inspirata pentru cineva care are nevoie de rasfat, care are grija de pielea, mintea si sufletul sau. Royal Box este o colaborare cu brandul olandez Royal van Son si contine cateva produse extrem de interesante - o gasiti aici.

Cutia costa 199 lei si contine 6 produse si 2 accesorii, intr-o combinatie de negru si auriu care mi se pare extrem de interesanta. Cei de la Royal van Son spun ca produsele lor sunt inspirate din traditiile stravechi ale regalitatii din intreaga lume si ca sunt gandite pentru a rasfata si a face sa te simti ca o printesa. Imi place ideea, insa cred ca la ambalaje se putea mai bine.

Lumanarea are un miros floral interesant si imi place cum arata, am folosit-o serile trecute si aroma se simte subtil, dar extrem de placut. Produsele pentru ten sunt un balsam de buze (eu am ales varianta cu miere care are ambalaj negru, se poate alege si varianta cu menta care vine in ambalaj alb), un lapte demachiant cu lapte de magarita si cu ulei de migdale dulci (l-am folosit in ultimele seri si imi place cum se simte si cum curata), un ser cu ulei de migdale dulci (sticla are pipeta si mi se pare extrem de practic), elixir anti-cearcane cu un aplicator metalic interesant si o masca hidratanta si calmanta cu aloe vera, iar accesoriile sunt o discheta din bambus pentru a fi folosit cu laptele demachiant (lavabila si reutilizabila) si un burete natural din celuloza pentru indepartarea mastii.

O alta idee frumoasa de cadou poate fi un set de produse de la Bath & Body Works, alese cu grija in functie de preferintele persoanei pe care vreti sa o rasfatati. Eu am comandat de pe site cateva produse cu arome de iarna, insa nu despre ele vreau sa va spun ci despre produsele din gama Aromatherapy, o gama pe care nu o stiam (am uitat sa ma uit la produse cand am fost in magazinul din Baneasa, desi m-am dus cu gandul asta) si eram chiar curioasa cum e.

Gama asta nu contine sulfati, parabeni si nici coloranti artificiali si formulele sunt imbogatite cu vitamina E, unt de shea si aloe, pe mine m-au surprins extrem de placut ambalajele, diferite de ce stiam eu ca inseamna BBW. Sunt mai multe linii disponibile in gama asta, eu am incercat cateva produse din gama Eucalyptus Spearmint (o combinatie extrem de reusita de ulei de eucalipt si menta) care te duce cu gandul la o zi petrecuta la spa si care este gandita pentru a te ajuta sa te relaxezi.

Am primit 4 produse si am incercat 3 dintre ele si imi plac la nebunie: gelul de dus (care poate fi folosit si ca spuma) cu o textura densa si care lasa pielea hidratata, exfoliantul cu zahar (nu este foarte fin, dar este foarte bland cu pielea si o lasa neteda si hidratata) si lotiunea hidratanta care vine intr-un recipient de sticla cu pompa si care mi se pare extrem de misto. Hidrateaza, aroma nu este puternica (ci exact cum trebuie ca sa-ti cucereasca simturile) si pielea se simte foarte bine dupa. Nu am folosit inca uleiul pentru masaj, dar urmeaza.

Nu cred ca asta ar fi fost prima mea alegere (probabil ca m-as fi indreptat spre produsele cu vanilie si lavanda), dar ... ma bucur mult ca le am si le incerc pentru ca mi se pare extrem de misto combinatia si chiar imi dau o stare de relaxare cand le folosesc. Am fost extra mega tentata sa iau si lumanarea cand au avut 40% reducere, dar pana la urma am ales o aroma gurmanda.

Daca aveti in viata voastra femei (si nu numai) pasionate de ingrijirea pielii in mod sigur un cadou de la Paula's Choice le-ar aduce zambetul pe buze, eu stiu sigur ca pe mine ma bucura sa primesc produse de la ei de la prieteni care stiu ce-mi place. Daca aveti un buget mai mic sau vreti sa introduceti pe cineva in lumea lor trial kiturile cu mini produse sunt o alegere foarte inspirata - sunt multe variante pe site si preturile pornesc de la 100 lei. Au si 2 cutii editie limitata cu 20% reducere, dar si un ornamant de pom cu 2 mini produse si 15% reducere.

Daca stiti deja ce foloseste persoana careia vreti sa ii faceti un cadou (sau stiti care e conditia tenului pe care ar vrea sa o imbunatateasca) sa faceti un set cu 2-3 produse e o idee foarte buna. Eu v-am aratat o combinatia cu vitamina C (noua crema cu 5% vitamina C si boosterul cu 15% vitamina C), insa se pot face multe. Mie mi-ar face placere sa primesc boosterul cu peptide si cel pentru buze cu acid hialuronic si peptide sau crema cu electroliti si SPF-ul din gama Defense.

Cum stati anul asta cu ideile pentru cadouri? Stiti ceva ce luati si cui? Sau inca va mai ganditi si cautati inspiratie?

Trimiteți un comentariu