Produse pe care le-am tot folosit in 2022

20.12.22

Am folosit multe produse in ultimele 12 luni, unele noi si necunoscute pentru mine, altele preferate vechi, unele mi-au placut, altele m-au cucerit total, unele m-au luat prin surprindere, iar cateva nu mi-au placut deloc. E normal sa fie asa, suntem diferiti, avem nevoi si preferinte diferite, gusturile se schimba si noi invatam sa apreciem lucrurile altfel. Sunt sigura ca am uitat unele produse de care as fi vrut sa va spun, dar asta e ... 

Anul asta am avut cateva probleme cu unghiile din cauza unui tratament pe care a trebuit sa i-l aplic Tashei si au fost multe luni cand nu am purtat nimic pe unghii, insa atunci cand am facut-o am ales de cele mai multe ori culori de la OPI. In poza asta sunt All A'twitter in Glitter, Just Spotted The Lizard sau Metallic Composition - preferatele mele raman in continuare ojele holografice si metalice, cred ca va dati seama din alegerile mele.

Ce mi-a placut mult de la ei este uleiul pentru cuticule, chiar daca este mai scump decat altele (si am incercat multe anul asta) tot dupa el intind mana - imi place aplicatorul, imi place formula cu multe uleiuri, dar cel mai mult imi place ca reuseste sa hidrateze cuticulele mele extrem de uscate care de multe ori imi dau batai de cap.

Spre deosebire de alti ani anul asta a fost unul in care am folosit multe produse pentru buze, atat produse cu protectie solara, cat si produse hidratante. Imi plac mult cele de la The Body Shop si mi se pare ca se consuma foarte greu, dar imi plac si cele de la Paula's Choice si am numai cuvinte de lauda pentru Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster. Este un tratament de care v-am mai povestit la care eu nu am de gand sa renunt - sunt la al treilea tub si merita fiecare leu din punctul meu de vedere.


Pe mine produsele pentru par ma impresioneaza greu - v-am mai spus asta, am un par foarte sanatos, fara probleme, doar firele albe imi dau batai reale de cap - dar sunt doua care anul asta m-au facut sa vreau sa le folosesc pentru ca am vazut diferente mari. De ambele v-am povestit pe blog, asa ca doar o sa le amintesc: Lipid Booster de la System Professional si No Breaker de la Sebastian, daca nu ati citit postarile in care va povesteam de ele va recomand sa o faceti pentru ca sunt doua produse extrem de bune care fac ce promit.

 
Nu am cum sa va spun despre toate produsele pentru ten care m-au incantat anul asta si nici nu o sa incerc (asta am facut tot anul pe blog), insa am ales cateva care cred ca merita atentie si de care vreau sa va reamintesc: serurile de la Dr Irena Eris si produsele cu vitamina C de la Paula's Choice. Serurile pe care le am de la Dr Irena Eris sunt cele din gamele Scientivist si Aquality, ambele imi plac mult, au texturi care se topesc pe piele si imi place la nebunie sa le folosesc seara.

De vitamina C va povestesc de azi de zile, este unul din ingredientele mele preferate si sunt ferm convinsa ca m-a ajutat mult sa imi mentin aspectul sanatos si tanar al pielii, chiar si dupa ce-am trecut de 40 de ani. V-am povestit luna trecuta mai multe de vitamina C, asa ca nu o sa ma repet, dar am vrut sa va amintesc cat de importanta e in rutina, daca tenul vostru o tolereaza.

 

Am o adevarata colectie de produse de curatare a tenului in baie (mult mai multe decat ar fi normal, dar asta se intampla cand esti curios si mai primesti si produse pe langa ce cumperi), unele foarte accesibile, altele mai scumpe, dar am ales sa vi le arat pe cele de la Yves Rocher pentru ca gama Pure Algue e una foarte misto si produsele sunt foarte bune, blande cu pielea si eficiente.

Mie nu imi plac texturile foarte emoliente, nu imi place senzatie de unsuros pe piele, prefer produse cu formule usoare si complexe pe care le pot aplica in straturi si care sa nu incarce inutil. Tonerele de la Skin1004 imi plac mult si le folosesc de luni bune, mai este unul tot de la ei pe care vreau sa il incerc pe viitor, dar va mai dura pentru ca produsele astea sunt foarte spornice si au niste formule care mie imi plac la nebunie. Le gasiti pe Glowrious si daca aveti nevoie de ajutor puteti sa discutati cu Rena sa va ajute in alegerea celei mai bune variante pentru voi.

Ce-am mai folosit anul asta mult si mi-au placut sunt produsele nou lansate in vara de Pupa Milano, atat pentru corp, cat si pentru ten. Unele le-am luat eu, altele le-am primit de la ei, v-am povestit de toate pe blog si ma bucur ca au scos colectia asta pentru ca mie imi place si de cate ori le folosesc imi dau o stare de bine.

Produsele cu ingrediente calmante sunt unele care ocupa un loc extrem de important in tot ritualul meu de ingrijire, iar centella asiatica este un ingredient care mie imi place mult, iar Madagascar Centella Ampoule (o gasiti tot la Glowrious) a fost produsul dupa care am intins mana in multe dimineti, dar si in multe seri, mai ales cand tenul meu a dat semne de sensibilitate - contine 100% extract pur de centella asiatica si face exact ceea ce promite. 

Un alt produs care mi-a placut mult si pentru care imi trebuie un refill este Glow Lasting Cushion de la Hera, pe care l-am descoperit tot datorita Renei de la Glowrious si care pe tenul meu arata foarte bine - tenul este uniform si luminos, cu un aspect foarte natural. Mi s-a intamplat de multe ori cand l-am purtat sa fiu intrebata ce am pe ten.

Si ca sa raman la produsele de machiaj vreau sa va arat cateva de la Dior pe care le-am tot folosit atunci cand m-am machiat (nu extrem de des, fata de alti ani): Lip Glow Oil si Lip Glow Color Reviver Balm (ambele in nuanta Rosewood) si Couture Luminizer in nuanta Nude Glow. Imi plac mult si rujurile de la ei, dar si bronzerele, cred ca la momentul asta Dior e brandul meu preferat de machiaj.

Nu aveam cum sa fac postarea asta fara sa va spun de retinol si e un produs caruia ii sunt fidela de ani de zile si la care ma intorc mereu: Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice. Am incercat si alte produse de la alte branduri, dar pentru mine asta e cel mai bun si formula este una cu care eu ma inteleg de minune - pe langa 1% retinol contine peptide, vitamina C, vitamina si alti antioxidanti. Imi place si Discoloration Repair Serum cu acid tranexamic, niacinamide si bakuchiol, dar tratamentul cu retinol e ala la care nu as renunta sub nici o forma.


Voi ce produse ati folosit cel mai mult anul asta? Care sunt produsele alea care v-au convins si la care nu ati renunta?

2 comentarii

  1. Si eu am incercat foarte multe produse noi anul asta, unele primite, altele cumparate si majoritatea mi-au placut. Daca ar trebui sa nominalizez cateva ar fi: parfumul Far Away Splendoria de la Avon, un parfum perfect pentru sezonul rece, laptele de corp reparator Karite Extraordinaire de la Yves Rocher, care miroase demential si crema hidratanta Rilastil, pe care o aveam in dulap dar am inceput sa o folosesc abia dupa ce am citit despre ea pe blogul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul nu-l stiu, dar stiu ca mi-ai mai zis ca-ti place, pe celelalte le stiu si imi plac.

      Ștergere