Noutati de la Avon si Yves Rocher

13.12.22

Produsele de la Avon nu imi sunt foarte cunoscute, insa am vrut neaparat sa va spun de gama Sensitive+ pentru ca este o gama care pe mine m-a convins si care merita incercata, mai ales daca aveti ten sensibil. Inca de cand am primit produsele si am vazut formula am stiut ca o sa vreau sa va spun despre ele pentru ca mi se pare mai mult decat interesante si au preturi bune.

Sunt doar 3 produse in gama asta, gandite pentru o rutina simpla: un produs de curatare, o crema de ochi si una pentru ten. Formulele nu contin alcool si nici parfum, iar cine le-a gandit a facut o treaba mai mult decat buna. Produsul de curatare este bland si face o treaba foarte buna, nu usuca deloc tenul, imi place la nebunie si l-am tot folosit de cand l-am primit.

Crema de ochi mi se pare cel mai interesant produs din gama pentru ca este gandita foarte bine - trigliceride, unt de shea, colloidal oatmeal (v-am povestit lunile trecute despre ingredientul asta si ce face pentru pielea sensibila, mi se pare cel mai bun alaturi de CBD pe partea asta) si niacinamide. 

Este o crema hidratanta si calmanta, nu va asteptati sa ajute in scurt timp cu ridurile sau sa redea luminozitatea - nu asta e scopul ei, chiar daca cei de la Avon au folosit o tehnologie patentata cu Protinol care ajuta la stimularea a doua tipuri de colagen. Folosita pe termen lung in mod sigur va ajuta pe partea de fermitate si elasticitate.

Textura este foarte usoara, nu are deloc iritanti si daca va confruntati cu piele sensibila in jurul ochilor, daca este mai uscata sau simtiti ca are un disconfort produsul asta e unul care o sa va ajute si pe care pielea o sa il tolereze foarte bine. La cat costa crema asta (49 lei daca nu o gasiti la vreo oferta la un pret si mai bun) mi se pare ca cei de la Avon au facut un produs extrem de misto si e unul din putinele produse de ingrijire ten care contine colloidal oatmeal.

Singurul produs pe care nu l-am incercat decat pe mana este crema hidratanta pentru ten care are in formula, ca si crema de ochi, colloidal oatmeal si niacinamide - daca nu as fi avut atatea creme incepute as fi folosit-o eu, dar am preferat sa i-o dau mamei care mi-a zis ca de cand e frig simte ca i se irita pielea si ca se inroseste usor.

O foloseste de cateva saptamani bune si mi-a zis ca ii place mult si ca chiar simte ca ii calmeaza tenul cand vine de la frig. As fi preferat un alt tip de ambalaj cu pompa, insa formula este una foarte misto, mult peste alte creme de la branduri cu renume care costa de 3-4 ori mai mult.

Gama Elixir Botanique de la Yves Rocher (gasiti aici toate produsele) este una de care eu v-am mai povestit in trecut pe blog pentru ca produsele sunt interesante si au formule pe baza de coltunas si micro-alge Tetraselmis, mie mi-a placut mult roll-on-ul iluminator pentru zona ochilor, chiar am terminat unul zilele trecute. O sa va povestesc astazi de ultimul produs lansat in gama pentru ca este unul care atrage atentia si care s-ar putea sa va intereseze si pe voi.

Serul reparator de noapte cu efect de melatonina suna intr-un mare fel si te face sa vrei sa afli mai multe despre el - este un produs cu aceleasi ingrediente ca si restul produselor din gama, micro-alge si caltunas, care promite un ten mai odihnit, mai luminos si mai sanatos prin stimularea oxigenarii si detoxifierii celulelor pielii. 

Nu contine alcool, dar are parfum si cativa iritanti pe a doua jumatate a listei de ingrediente, nu mi-a cauzat nici un fel de problema cand l-am folosit, dar am vrut sa va spun si aspectul asta. Produsele parfumate nu sunt preferatele mele, insa asta are un miros subtil si linistitor care - spre marea mea mirare - chiar imi place.

Are o textura bifazica, flaconul trebuie agitat inainte si arata cam cum vedeti in poza de mai jos: interesant, nu? Este usor uleios, insa se absoarbe imediat in piele si o lasa neteda si hidratata, folosit pe o perioada mai lunga de timp va ajuta tenul sa isi mentina hidratarea si elasticitatea si implicit aspectul mai tanar si mai luminos. Pretul intreg al produsului mi se pare mare pentru ceee ce face, dar tinand cont ca Yves Rocher are mereu oferte si se pot combina foarte avantajos daca va tenteaza merita sa-l incercati, mai ales in perioada asta rece cand tenul are nevoie de ajutor.

Ati incercat vreunul din produsele astea? Care va tenteaza?

Trimiteți un comentariu