Placeri din ultimele zile

27.12.22

Sper ca ati avut zile frumoase, ca ati fost cu oamenii care conteaza pentru voi, ca ati zambit si v-ati bucurat si ca lucrurile au iesit asa cum v-ati dorit. Zilele mele au fost putin diferite fata de ce speram sau mai bine zis imi doream pentru ca ... asta e viata, insa am incercat sa profit de fiecare moment si sa imi bucur sufletul. Iar ciocolata calda cu diverse arome a avut clar locul ei special in povestea asta, asa cum au avut si surprizele pe care le-am primit.

 
Au fost zile si seri cu carti, cu lumanari delicioase, cu filme, cu rasfat, cu cuibarit pe canapea, cu telefonul departe de mine, cu povesti si cu amintiri. Am avut grija de pielea mea, insa am folosit extrem de putine produse si in special produse cu ingrediente calmante pentru ca asta am simtit ca e cel mai bine sa fac. 

Sunt o multime de produse de care vreau sa va povestesc, dar am si cateva noutati pe care sunt extrem de curioasa sa le incerc, cred ca inceputul de an va fi unul productiv din punctul asta de vedere. Ceea ce ramane de vazut este cum voi reusi eu sa imi organizez timpul si sa fac toate lucrurile pe care le am acum in minte.

Am pregatit cadourile pentru cei dragi mie, dar si pentru oameni la care nu are cine sa se gandeasca si am incercat sa aduc un pic de bucurie acolo unde am putut. Anul asta am simtit cel mai putin spiritul sarbatorilor in jurul meu, lucru care m-a intristat, dar pe care intr-un fel il inteleg pentru ca toti trecem prin situatii si toti avem probleme, mai mici sau mai mai mari. M-am gandit la sarbatorile din copilaria mea, la ce-a fost si mi se pare ca suntem departe rau.

La randul meu am primit multe surprize la care nu m-am asteptat si care m-au bucurat pentru ca stiu ca au fost alese cu grija de cei care ma iubesc si care stiu ce imi place. Am primit cadouri si de la cateva branduri/ magazine cu care am colaborat si am zambit larg pentru ca asa am descoperit de-a lungul timpului produse interesante pe care altfel nu as fi ajuns sa le incerc.

Am incercat cateva dintre produsele pe care le-am gasit in calendarele Advent pe care le-am avut anul asta, am descoperit o multime de produse interesante si cateva arome pe care eu nu le-as fi ales niciodata, ceea ce a facut toata experienta asta si mai placuta. Mastile tip servetel de la The Body Shop sunt din doua game care imi plac mult, am gasit produse pe care le stiu si imi plac (precum cele cu shea), dar si arome (precum gama cu mango) pe care o sa le incerc pentru ca sunt altceva decat credeam eu ca sunt.

In calendarul de la Douglas am gasit o multime de produse pentru unghii (am folosit deja din ele si imi plac), cateva produse de machiaj, dar si accesorii utile si care mi s-au parut foarte ok din punct de vedere calitativ. La cat costa calendarul asta a fost o surpriza mai mult decat placuta si daca va doriti ceva de la ei uitati-va pe site pentru ca am vazut ca au o multime de reduceri in perioada asta.

Chiar daca serile au fost clar preferatele mele in perioada asta, m-am bucurat si de diminetile tarzii, fara liste si lucruri de rezolvat, fara telefoane care sa sune si discutii lungi, fara nebunie si fara batai de cap. Aveam nevoie de o pauza si mi-a prins bine, inca sunt in vacanta si o sa fiu si in prima saptamana din ianuarie, sper doar sa nu mai apara chestii neprevazute si sa ne dea planurile peste cap.

Zilele voaste cum au fost?

4 comentarii

  1. Ale mele au fost super aglomerate, nici eu nu prea am simțit spiritul sărbătorilor anul acesta, mai ales ca am muncit și în ziua de Crăciun, sper ca de la anul sa fie mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai zile mai linistite si anul nou sa vina cu o schimbare in bine.

      Ștergere
  2. La mine zilele astea a fost super aglomerat, din nefericire nu am cum să impun să am liber prea mult din cauza naturii locului meu de muncă actual, plus că a trebuit să recuperez niște ore pierdute din cauza sănătății (m-ar fi ținut numărul de ore lucrate și așa să nu trebuiască să recuperez, dar dacă ți se impune, uneori mai și cedezi). În rest, mă bucur că am niște timp liber să termin niște lucruri lungite mai mult decât necesar din cauză că mi-am dorit să fac multe, și a fost mai mult decât am putut duce până la urmă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai zile asa cum iti doresti si sa se aseze totul cum trebuie!

      Ștergere