Recomandarea zilei #5

16.12.22

Nu stiu de ce am uitat de seria asta, insa am de gand ca anul viitor sa o gasiti mult mai frecvent pe blog, iar astazi vreau sa va povestesc despre un tip de oferta de care eu am profitat de multe ori si am decis sa exemplific ce vreau sa va spun cu un Discovery Kit cu parfumuri de la Loewe, o marca de care nu auzim des, dar care mie mi se pare foarte interesanta.

Cei de la Notino scot periodic tot felul de cutii/ kituri/ oferte, insa au o categorie care e mereu pe site (o gasiti aici) unde au diverse beauty boxuri cu mostre sau produse mini pentru a incerca produsele inainte de a face o comanda pentru full size. Si cutiile nu se reduc doar la parfumuri, eu am profitat recent de la o varianta cu miniaturi de machiaj de la Yves Saint Laurent de care v-am spus pe Instagram - am luat cu 30 lei 10 ml de primer, 3 x 5 ml fond de ten si un mini ruj Pur Couture, o super afacere.

In ultima perioada cei de la Notino au inceput sa scoata astfel de Discovery Boxuri pe cate un brand si cand am vazut The Best of Loewe am pus kitul direct in cos. Il gasiti aici, eu cred ca l-am luat la un pret mai bun decat acum pentru ca mereu apar oferte. Gasiti si diverse cutii cu un anume tip de parfum (de exemplu arome florale) sau cu noutati si mie mi se pare o varianta super buna sa incerci in voie ceea ce vrei si sa poti sa te decizi ulterior.

Cutia asta e una unisex si vine cu 3 variante la 1,5 ml pentru barbati (apa de parfum Esencia si apele de toaleta Solo Cedro si 7) si cu 2 variante de parfum la 2 ml pentru femei (Aura Pink Magnolia si Solo Ella), care va vor ajunge zile bune sa le incercati si sa va faceti clar o parere despre arome si daca vi se potrivesc.

Ambele variante, Aura Pink Magnolia si Solo Ella, imi plac mult si ma tenteaza sa le iau in calcul pe viitor in varianta full size. Aura Pink Magnolia e un floral fructat cu note de mosc si lemn si mi se pare special, insa e ceva ce ma face sa-l tolerez mai greu, desi nu e un parfum greu. Solo Ella e un floral cu note de ambra care are ceva ce ma atrage fara sa pot explica atractia asta si cred ca el e castigator pentru mine - mi se pare elegant, diferit si cu personalitate.


Am mai profitat in ultimii ani de astfel de oferte pentru parfumurile de la Viktor & Rolf (sunt extrem de utile cand pleci in calatorii scurte), la un mix de produse de machiaj si ingrijire de la Lancome, la parfumurile de la Novellista si ma uit frecvent in categoria asta sa vad ce mai au nou sau daca e vreo oferta care sa merite.
 
Voi profitati de astfel de oferte? Va plac sa incercati mostre sau variante mini inainte de a cumpara produsul full size?

Trimiteți un comentariu