7 intr-o saptamana #375

11.12.22

Am avut o saptamana agitata, cu multi nervi (cu care as fi vrut sa nu am de-a face, dar perioada asta e aglomerata si s-au adunat multe si eu n-am gestionat tocmai bine niste lucruri care mi s-au spart in cap fara sa fie vina mea - am invatat din asta), dar si cu multe momente care m-au bucurat mult si m-au facut sa zambesc cand aveam mai multa nevoie sa o fac. Asa s-a intamplat si cand am primit trandafirii astia, genul ala de moment venit din senin si care iti face ziua mai frumoasa.

Incep sa simt ca se apropie sarbatorile, vad peste tot decoruri cat mai festive si intr-una dintre dimineti cand am avut chef de un mic rasfat (mini croissant, branza de capra si fructe) am facut si o poza sa va arat si voua. Am primit la inceputul saptamanii produsul meu preferat cu 1% retinol de la Paula's Choice si un calendar Advent cu ciocolata de la Chantia, gesturile alea frumoase pe care prietenii le fac atunci cand nu te astepti.

Zilele astea am pregatit o parte dintre cadourile pentru Craciun si m-a cuprins un pic nostalgia gandindu-ma la oamenii care nu mai sunt langa mine, dar nu o sa duc ideea mai departe. Nu cred ca am apucat sa va spun despre parfumul Today Tomorrow Always The Moment de la Avon care mi se pare extrem de reusit, un floral cu note de ambra care mi se pare foarte potrivit in perioada asta. Si varianta masculina este extrem de reusita, eu nu am amintiri multe cu parfumurile Avon, cum stiu ca aveti multe dintre voi, dar astea chiar m-au surprins placut.

M-am bucurat de calendarele Advent pe care le am (cu cel de ciocolata de mai sus am ajuns la 4, nu am avut niciodata atatea si ma gandesc ca Universul imi spune ca merit rasfat pe finalul asta de an) si mi se pare o experienta interesanta pentru ca am descoperit cateva produse pe care nu le-as fi incercat daca as fi ales eu sa imi iau ceva. Dar o sa revin la ideea asta candva in viitor.

Ieri am facut repetitie pentru Craciun ... glumesc, bineinteles. Insa am primit de la Baba Yaga o parte din meniul de Craciun si am incercat preparatele si ne-au placut mult. V-am aratat mai multe pe Instagram, v-am si povestit ce si cum, insa am vrut sa va spun si pe blog (gasiti tot meniul aici) in caz ca va tenteaza sa comandati mancarea de sarbatori. Totul a fost proaspat si extrem de gustos, cu ingrediente de calitate si pentru cei ce comanda livrarile se vor face in zilele de 23 si 24 decembrie.

Salata de bouef cu carne de vita mi s-a parut un deliciu si am dat-o gata repede, piftia de curcan foarte buna (eu as fi preferat sa nu aiba verdeata, dar ma stiti pe mine cum sunt cu mancarea), cartofii parisienne mi-au placut mult, rulada de porc a fost gustoasa (eu nu prea mananc porc decat extremd de rar, dar au in meniu si peste si curcan daca sunteti si voi ca mine), iar prajiturile au fost super bune. Ne-a placut mult.

Weekendul a fost cu relaxare si departe de telefon in mare parte. Placerea mea de seara este o combinatie de lumina difuza, stat la caldura si o lumanare delicioasa care sa arda - Salted Caramel de la Zara Home e ... delicioasa. E dulce, miroase toata camera ca si cum tocmai ai scos ceva super bun din cuptor, ma bucur mult ca ne-am intors sa o luam pentru ca ne place la nebunie.


Cum a fost saptamana voastra? Aveti zile agitate sau linistite?

Trimiteți un comentariu