Tu stii despre Puressentiel?

3.5.22

Puressentiel este un brand interesant pe care eu il urmaresc de ceva vreme - vreau sa incerc cateva produse din gama lor Muscles & Joints, dar nu gasesc niciodata tot ce vreau intr-un loc, asa ca am amanat sa dau comanda, insa am primit de la ei o surpriza si am zis sa va povestesc si voua pentru ca sunt produse interesante si utile.

Povestea lor a inceput in 2005 si au 3 valori esentiale: natural, angajament si performanta. Produsele sunt pe baza de uleiuri esentiale, 100% pure, fara arome sintetice, gaz propulsor sau ingrediente animale (exceptie fac produsele apicole si marine), sunt fabricate in Franta si au peste 500 de studii despre eficacitate si toleranta. Produsele sunt gandite pentru a fi cat mai usor de utilizat de catre toti membrii familiei.

Am primit si am folosit 3 produse din gama Respiratory: pastilele gumate (fara zahar) pentru calmarea durerilor de gat, cu menta si eucalipt, se recomanda intre 3-6/ zi, nu mai mult de 5 zile, sprayul pentru calmarea durerilor de gat cu propolis, miere si extract de Echinacea (aplicatorul face toata treaba mult mai usoara) si sprayul nazal decongestionant care este recomandat pentru infectii respiratorii si alergice, raceli, rinite, sinuzite si rinofaringite.

Sprayul nazal este cel mai vandut produs din gama asta si decongestioneaza nasul in primele minute dupa aplicare, insa am vazut ca mai sunt si alte produse interesante: sirop de tuse, creion nazal, spray aerian, dar si 2 tipuri de balsam pentru adulti si pentru copii. Daca nu aveti probleme cu uleiurile esentiale sunt de incercat, insa daca nu le suportati nu va apropiati de ele.

Am lasat la final produsul lor de top: sprayul purifiant cu 41 de uleiuri esentiale, un produs inovativ cu 12 studii de eficacitate si siguranta si care este 100% sigur pentru pacientii astmatici. Purifying Air Spray vine in 2 variante (75 si 200 ml) si este un produs care cred ca ar trebui sa exista in multe din casele noastre. De ce cred asta?

Sa va spun pe scurt ce face: lupta impotriva virusurilor si bacteriilor, purifica aerul, ucide si respinge acarienii si respinge insectele, indeparteaza mucegaiul si lupta impotriva fungilor microscopici. Se poate utiliza zilnic pentru preventie - 2 pufuri sau poate fi folosit in cazul unor epidemii sau mirosuri neplacute in cele 4 colturi ale camerei 6-8 pufuri, iar dupa 30 minute (nu e indicat sa stati in camera respectiva in acest timp) se aeriseste bine. Se poate folosi si pe covoare sau asternuturi.

Stiti produsele astea? Ati folosit ceva de la ei?

Trimiteți un comentariu