Ganduri de sfarsit de primavara

26.5.22

Am luat o pauza de la munca si mi-am facut o ceasca de ceai, mintea mea e foarte activa si am atat de multe lucruri de facut, incat am simtit nevoia sa ma opresc putin si sa imi asez cumva ideile in ordine. Mai sunt cateva zile si incepe oficial vara, iar eu de-abia astept lunile urmatoare pentru ca am niste lucruri programate care ma fac sa zambesc numai cand ma gandesc la ele.


Anul asta a fost pana acum pe repede inainte, cu multe rasturnari de situatie, cu multe provocari, dar si cu multe momente care mi-au mers direct la suflet. Nu mi-au iesit multe din lucrurile pe care le aveam in minte din lipsa de timp: nu am ajuns deloc la masaj in Bucuresti, am citit putin, prin parc am trecut doar in viteza, nu am apucat sa fac niste lucruri pe care mi le propusesem, dar e ok si eu sunt mai mult decat bine. Iau fiecare zi asa cum vine, ma stresez din ce in ce mai putin si sunt foarte ancorata in ceea ce conteaza pentru mine.
 
Intotdeauna am stiut ce vreau si ce conteaza pentru mine, insa in ultima perioada mi se pare ca mintea e mult mai limpede si mi-e mult mai usor sa fac niste lucruri, asa ca asta imi da o stare de bine pe care nu o pot descrie in cuvinte. Mi-am fortat multe limite, atat fizice, cat si mentale, si cu fiecare experienta am invatat lucruri noi despre mine si asta e ceea ce ma face sa zambesc larg si din inima. 

Am incercat sa fac unele lucruri in echipa, am incercat sa nu mai fiu eu aia care vrea sa faca tot si nu prea mi-a iesit. Sunt croita intr-un anumit fel si imi iau puterea din mine, sunt unele lucruri pe care am reusit sa le schimb si altele pe care nu si sunt ok cu asta - nu suntem toti la fel, e bine sa incercam, dar daca nu iese asta e. Acum niste ani as fi zis despre mine ca sunt destul de rigida cand vine vorba de anumite chestii, insa in ultimii ani mi-am dat seama ca ma adaptez mult mai usor si ma ajuta faptul ca nu pierd energie regretand. Incerc, daca imi iese bine, daca nu imi iese, gasesc o alta cale. Iar uneori accept ca pur si simplu unele lucruri nu trebuie sa se intample.

Sunt unele lucruri care ma pasioneaza cu adevarat si alte lucruri care nu ma misca de nici un fel, am invatat unde si cum sa imi consum energia, asa cum am acceptat ca sunt oameni cu care fac click din prima clipa si alti oameni cu care nici nu merita sa incerc. 

Pe tine ce ganduri te incearca astazi?

Trimiteți un comentariu