Cateva lansari recente

24.5.22

Luna asta am folosit cateva produse recent lansate, insa am vrut sa le folosesc inainte de a va povesti despre ele pentru ca blogul asta e unul personal, unde eu va spun despre ce imi place si ce folosesc, cu bune, cu rele, cu inspiratie sau cu mai putina inspiratie, dar intotdeauna cu parerea mea sincera despre produse. Unul din motivele pentru care eu am inceput sa scriu a fost pentru a ajuta alti oameni sa faca alegeri inteligente si asta nu s-a schimbat si nici nu se va schimba, chiar daca de-a lungul anilor eu m-am schimbat si chiar si interesele mele s-au mai schimbat.

Pupa Milano este un brand de care eu ma simt apropiata si v-am spus de multe ori de ce si cum imi luam prin anii 2000 produse de la ei, ma bucur de fiecare data cand primesc noutati de la ei, asa cum ma duc si in magazin si imi iau ceva cand imi place sau am nevoie. Despre produsele lor de corp cu protectie solara va povestesc de cativa ani pentru ca le folosesc si imi plac la nebunie, iar anul asta noua gama de produse solare are formule care se bazeaza pe 2 principii fundamentale: respect fata de ocean si durabilitate.

Gama este una larga, aici puteti sa vedeti toate produsele si sa profitati de oferta actuala: 20% reducere la cumpararea a 2 produse din gama si 30% reducere la cumpararea a 3 produse din gama, insa toata produsele sunt formulate pe acelasi principiu: fara oxybenzona si octinoxat (considerate extrem de daunatoare pentru barierele de corali si biodiversitatea marina), fara microplastice si octocrilen, cu ambalaje realizate din materii prime reciclate post-consum si 100% reciclabile. 

Protectia este una completa (UVA si UVB), formulele au un amestec de filtre perfect echilibrate si in plus au principiul activ Melastim Tech care stimuleaza productia de melanina pentru o bronzare rapida. Produsele de ingrijire dupa expunerea la soare sunt pe baza de Sun Optimizer, care fixeaza si prelungeste bronzul. Partea a treia a gamei sunt acceleratoarele de bronzare, anul asta nu am incercat niciunul, insa le stiu din trecut si sunt interesante.

Cei de la Pupa mi-au trimis 3 produse: Invisible Two-Phase Sunscreen cu SPF50 pentru corp si fata (eu l-am folosit pe corp, miroase superb, lasa pielea hidratata si este o reala placere folosirea lui), Sunscreen Milk SPF30 (un lapte extrem de usor, cu acelasi miros de vacanta si rasfat) si sprayul care se foloseste dupa expunerea la soare - racoreste si atenueaza roseata (ar fi bine sa nu ajungeti la asta, dar la cum arde soarele acum ...), eu l-am avut si anii trecuti si imi place la nebunie. 

Ce va recomand si toti prietenii mei care l-au incercat au devenit fani este Invisible Sunscreen Spray, care vine in 3 variante: SPF15, SPF30 si SPF50 si care este preferatul meu. Se poate pulveriza din orice pozitie, formeaza o pelicula care se usuca si nu necesita distributie cu mainile si are in formula si vitamina E.

Cei de la Uriage au imbunatatit si marit gama Bariesun si am cumparat 2 produse care mi-au atras atentia: crema cu filtre minerale si SPF50+ si stickul cu SPF50+ pe care eu il folosesc pe tatuaje. Le-am luat cu reducere de la Farmacia Tei si daca aveti un buget mic sunt o varianta de luat in calcul. 

Crema nu contine alcool si parfum, are o textura misto, insa fiind o formula minerala trebuie insistat putin cu intinderea pentru a nu lasa o pelicula alba pe fata. Are 100 ml si mi se pare super buna pentru pretul pe care il are. Stickul nu are nici el parfum si poate fi aplicat pe zonele sensibile precum maini, nas, cicatrici si pete pigmentare, eu il aplic pe tatuajele de pe maini si nu imi lipseste niciodata din geanta un astfel de produs. 

Intre timp am mai primit cateva produse din gama asta de la Uriage, insa nu am apucat sa le fac poze, am folosit de cateva ori Moisturizing Cream cu SPF50+ si mi-a placut, o sa va spun mai multe despre ea cu alta ocazie, dar si despre celelalte produse.


Tot de la Pupa Milano am primit noua pudra Wonder Me Powder No Powder, o pudra compacta multitasking ce ofera perfectiune instantanee si mi se pare chiar misto: atenueaza usor porii si imperfectiunile, textura pielii este mai neteda si finishul este unul semi-mat. Nu contine talc si rezista foarte bine la umiditate si transpiratie, este un produs care nu incarca deloc si care merge foarte bine atat singur, cat si pentru a fixa machiajul.

Vine in 5 nuante colorate, iar 009 Banana este gandita pentru a neutraliza cromatic zonele inchise ale fetei, iluminandu-le. Ce vedeti mai jos sunt nuantele 009 (eu am folosit-o strict pe zona de sub ochi, peste concealer) si 030 Warm Beige (am crezut ca e prea inchisa pentru mine, insa se adapteaza foarte bine si am folosit-o ca pudra de fixare peste fondul de ten). Este un produs care imi place mult si stiu ca o sa folosesc ambele nuante des.

Tot pe partea de machiaj vreau sa va arat Vitamin C Concealer de la The Body Shop, un produs care se adauga (alaturi de un ser cu efect de luminozitate si o masca de noapte) gamei cu vitamina C, cea mai bine vanduta gama a lor, care anul asta a fost regandita si a primit ambalaje noi. 

Concealerul multifunctional are o formula lejera, non-cakey si nu incarca tenul. Vine in 4 nuante, mai jos v-am aratat Fair 1N si Light 2W si le-am incercat pe amandoua in ultima perioada: unul pentru cearcane si unul pentru a acoperi micile imperfectiuni. Se simt foarte placut, nu incarca tenul si fac ceea ce promit.

Cele doua editii speciale pentru corp de vara asta sunt: Cool Daisy si Refreshing Passionfruit, prima revine la cererea publicului dupa ce anul trecut a fost un succes, iar cea de-a doua este o gama noua, care pe mine m-a suprins mai mult decat placut si chiar nu ma asteptam la asta. Sunt doar cateva produse in gamele astea, din Cool Daisy am incercat gelul de dus si sprayul hidratant pentru corp (extrem de misto si cu un efect racoritor), iar din gama cu fructul pasiunii iaurtul pentru corp.

Iaurtul cu ulei de fructul pasiunii si lapte de migdale a fost surpriza pentru mine pentru ca nu ma dau in vant dupa fructul pasiunii, insa produsul asta e super fresh si misto. Se poate aplica pe pielea umeda sau uscata, se absoarbe imediat, miroase super proaspat si lasa pielea neteda si hidratata, in plus are si un efect racoritor extrem de placut.

Ultimele noutati de la The Body Shop sunt pentru buze: Lip Care Stick, un balsam hidratant pentru buze sensibile si uscate (in 3 variante: Almond Milk, Avocado si Olive - toate 3 au formule cu unt de shea si ulei din nuca de cocos) si Protective Lip Balm SPF50+, care hidrateaza si protejeaza buzele impotriva razelor UVA/ UVB. Are o formula cu ulei din nuca de cocos, ulei de macese, vitamina E, vitamina C si ulei de menta (nu este foarte puternic mirosul, in caz ca nu sunteti mari fane menta). 

Le-am folosit pe amandoua de cand le-am primit si imi plac mult. Sunt extrem de usor de luat in geanta, foarte practice si usor de aplicat si fac ceea ce promit: hidrateaza si pastreaza aspectul sanatos al buzelor.

Am lasat la final cea mai colorata lansare: colaborarea dintre OPI si Xbox - 12 nuante vibrante, perfecte pentru perioada asta. Toate nuantele, de la albastru la verde pastel, sunt disponibile in formulele Gel Color, Infinite Shine si Nail Lacquer. Daca va plac culorile cu personalitate si cu viata o sa va placa sigur colectia asta. Achievement Unlocked si Quest for Quartz imi plac cel mai mult, dar si celelalte nuante sunt frumoase.

Ai incercat vreunul dintre produse? Ce te tenteaza cel mai mult?

2 comentarii

  1. De la URIAJE crema cu filtre minerale si SPF50+ si stickul cu SPF50+ si de la OPI oja albastraaaaaaa sunt f tentante si mai ales primele 2 extrem de necesare. Multumim ptr descrieri! Zi usoara sa ai! Carmen

    RăspundețiȘtergere