7 intr-o saptamana #348

15.5.22

Am avut o saptamana nebuna, am fost numai pe drumuri, a trebuit sa imi schimb de cateva ori programul, nu am avut timp sa ma ocup de niste lucruri pe care le aveam in minte, dar a fost o saptamana frumoasa, cu multe emotii, dar cu niste planuri clare pentru lunile viitoare si cateva experiente pe care de-abia astept sa le traiesc. In toata agitatia asta care e in jurul nostru eu sunt extrem de atenta sa imi pastrez echilibrul si sa fac ceea ce imi bucura sufletul.

La inceputul saptamanii am ajuns la Niche Parfumurie, am incercat o multime de parfumuri interesante si m-am felicitat pentru decizia de a sta departe de parfumeria de nisa pentru ca buzunarul meu e mai sigur asa. Insa sunt vreo trei parfumuri descoperite in magazinul lor de pe Dorobanti care mi-au facut inima sa bata mai tare si mi-a placut si discutia lunga pe care am avut-o cu oameni pasionati cu adevarat de ceea ce fac.

Am rugat-o pe Rena de la Glowrious sa ma ajute sa aleg un fond de ten cushion pentru perioada asta pentru ca vreau sa folosesc cat mai putine produse (in Bucuresti zilele astea au fost temperaturi de peste 30 grade) si am ramas la Micro SettingFix de la Moonshot, un brand de la care nu am incercat nimic pana acum. Am avut unul de la Clio, tot de pe siteul asta, care mi-a placut la nebunie si sper sa imi placa si acesta la fel de mult.

Am plasat cateva comenzi on-line luna asta, insa vreau sa va arat doar doua chestii pe care le-am luat pentru ca le-am luat la preturi extrem de bune. Tendinita imi da inca batai mari de cap, asa ca am vrut sa imi iau o pereche de sandale de la Skechers cu talpa Goga Mat (cea pe care o am si la incaltarile sport pe care le port cel mai des) si am luat perechea asta la un super pret. Pretul intreg e 239 lei, le-am gasit la reducere la 139 lei (inca sunt disponibile cateva marimi aici) si am avut si o reducere de membru si in final am dat pe o pereche in jur de 111 lei, ceea ce mi se pare super tare. Imi plac mult, am mers cu ele peste 15.000 pasi intr-o zi fara probleme, asa ca am zis sa vi le arat si pe blog pentru ca multa lume nu stie ca Skechers are si sandale.

Cei de la Emag au avut Stock Busters si am profitat de o oferta la Wet Brush - am dat pe doua perii mici si un pieptan in jur de 27 lei, periile sunt cadou pentru nepoatele mele, dar sunt bune si de luat in calatorie. Nu e prima data cand profit de o oferta buna pe site la produsele de la Wet Brush, daca va tenteaza inca mai e disponibil pachetul la un pret destul de bun aici.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, plimbari, dar si cateva cumparaturi - mi-am luat cateva rochii subtiri de vara care imi plac mult, dar si alte cateva lucruri de care mai aveam nevoie pentru perioada urmatoare. Am citit, am petrecut timp cu oamenii dragi mie, am mangaiat multe animale, m-am bucurat de zilele astea linistite si mi-a prins tare bine.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Datorita tie am facut si eu comanda pe Glowrious , chiar au produse super misto , crema pt. gat si decolteu e intr-adevar tare faina , asa cum ai zis si tu , in plus la comanda gasesti si mostre , cadou masca coreeana si ceva dulce !!! mai rar asa ceva !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rena este pasionata de ceea ce face si asta se vede si in alegerea produselor si in modul in care trateaza clientii. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat!

      Ștergere