Less on Skin de la Holika Holika

5.5.22

Am pregatit pozele astea in urma cu saptamani bune, insa nu am apucat sa si scriu despre produse si azi am zis ca e cazul sa o fac, mai ales ca unul dintre produse l-am cumparat in mod repetat in ultimii ani si vi l-am mai aratat cand si cand, dar nu i-am dedicat o postare separata si chiar merita. Ambele produse de care vreau sa va spun astazi sunt din gama Less On Skin Redness Calming Cica de la Holika Holika (eu le iau de aici).


O sa incep cu produsul de curatare care are denumirea Cleansing Foam, insa nu este o spuma clasica, ci o emulsie cremoasa care se combina in palma cu apa, extrem de blanda cu pielea si care se simte ca un adevarat rasfat. Formula este una care mie imi place la nebunie si produsul este unul spornic, are pH 5.5 si poate fi folosit inclusiv pe pielea sensibila sau iritata. 
 
Formula contine cacao, centella asiatica, magneziu si panthenol si face exact ceea ce promite. Calmeaza iritatia si roseata, in timp ce curata eficient tenul, fara sa il usuce, este unul din putinele produse de curatare care simt ca imi hidrateaza tenul si il lasa asa cum imi doresc.


Produsul pe care l-am tot cumparat si folosit in ultimii ani este balsamul si, din nou, denumirea nu are nici o treaba cu textura produsului - este un gel extrem de usor si placut, care se absoarbe imediat in piele si care face exact ceea ce promite: calmeaza tenul rosu si iritat, in timp ce reface bariera naturala de protectie a pielii. 
 
Pe mine m-a salvat de multe ori cand tenul a reactionat la diversi factori si in toata perioada cat a trebuit sa purtam masca. Formula contine ingrediente anti-inflamatoare care impreuna cu complexul Cica-Nesium fac o treaba nemaipomenita, in plus textura este una foarte misto si este o adevarata placere sa folosesc produsul asta.

Cei de la Notino au in perioada asta o oferta foarte buna la produsul asta: 2 bucati (fiecare are 40 ml) la un pret extrem de bun - daca va tenteaza gasiti aici detaliile, este un produs pe care eu il recomand celor cu ten sensibil si reactiv pentru ca merita din plin si daca sunteti in cautarea unui astfel de produs ar trebui sa il incercati.

 
Stiti produsele Holika Holika? Ati incercat ceva din gama asta?

Trimiteți un comentariu