Despre ... una, despre ... alta

12.5.22

Azi nu vreau sa va povestesc despre produse sau alte lucruri legate de frumusete, ci vreau sa stam de vorba - mi-am facut o ciocolata calda cu aroma de menta pentru ca asa am simtit si am poftit, mi-am pus un pic ordine in ganduri, astept un curier sa vina cu un colet, vreau sa ma duc la sala (era in plan ieri, insa nu am reusit pentru ca a aparut ceva urgent ieri dimineata si mi-a dat tot programul peste cap) si la cumparaturi, dupa care am o gramada de munca.

Nu am apucat in ultimele saptamani sa fac tot ce mi-am propus, insa am observat ca nu ma mai agit aproape deloc cand lucrurile se dau peste cap si nu ies, nu mai pun presiune aiurea pe mine si nu ma mai grabesc sa rezolv tot. Este ceva ce incerc de ani de zile sa schimb pentru ca intotdeauna la mine e pe primul loc "a face" si sunt multe momente cand imi doresc doar "a fi". 

Am avut zilele trecute cateva discutii cu oameni extrem de interesati si mi-au prins tare bine pentru ca mie imi place sa invat din fiecare experienta pe care o traiesc. Nu sunt la fel cu toata lumea si mi se pare normal sa fie asa, insa in momentul cand ceva imi place sau rezonez cu cineva imi place sa pun intrebari, sa aflu lucruri, sa descopar, sa inteleg, sa imi provoc mintea sa mearga si mai departe si asta e ceva ce ma tine extrem de activa si imi permite sa nu ajung in momente cand simt ca nu mai pot.

Gandurile legate de blog si de social media au tot fost prezente anul asta in mintea mea pentru ca imi place ceea ce fac si imi place sa va povestesc despre diverse chestii care imi fac viata mai usoara (sau mai grea, dupa caz - insa uneori greul e ala care ne ajuta sa evoluam), insa nu mai rezonez cu multe din lucrurile din on-line si nu rezonez cu o buna parte din continutul care se publica, sunt oameni pe care ii urmaresc doar pentru ca ii cunosc, insa ceea ce transmit nu-mi mai spune absolut nimic si asta m-a facut sa ma gandesc la multe, dar si sa pun niste limite.

Habar nu am unde va duce drumul asta, nu am de gand sa renunt la blog pentru ca simt ca inca am multe de spus si de multe ori perspectiva mea e diferita de a altora si cred ca e nevoie si de asta. Desi Instagram are probleme multe si cifrele de multe ori te fac sa te intrebi de ce iti consumi timpul cu ceva ce nu ajunge la oameni, ramane platforma mea preferata. Sunt zile cand stau si ma gandesc de ce dai like cuiva la orice posteaza, dar cand ai nevoie de informatii le ceri altuia caruia "uiti" sa ii dai like, dar astea sunt doar ganduri care vin si pleaca.

Tu cum esti zilele astea? Ce ganduri te incearca?

2 comentarii

  1. Si pentru mine a face e pe primul loc si stiu ca nu e bine si ca asta pune mare presiune pe umerii mei, insa nu ma pot abtine. Si te inteleg, pentru ca imi place sa scriu, dar nu sunt dependenta de social media, nici macar nu-mi place, insa stiu ca daca nu esti vizibil, nu existi asa ca nu ma stresez din cauza asta. Acum ma gandesc la vacante, pentru ca s-au nimerit doua intr-o luna si abia astept sa fim departe de toata aceasta vanzoleala. Sa ai un weekend pe sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am niste plecari programate si de-abia astept sa evadez, sa aveti si voi zile frumoase!

      Ștergere