Bagaj minimalist pentru vacanta

30.5.22

Ne-am dat intalnire intr-un oras pe care amandoi il stim bine, dar pe care nu l-am vazut niciodata impreuna, vacanta asta nu e una planuita, a aparut o fereastra, am reusit sa rezolvam ce era de rezolvat si urmeaza cateva zile de placere. Plec singura din Bucuresti, mi-am luat bilet doar cu bagaj de mana, asa ca mi-am planificat foarte bine ce o sa iau cu mine pentru ca in ultimii ani am realizat cate lucruri caram aiurea dupa noi si nu apucam sa le folosim. 

Asa ca m-am gandit sa va arat ce am impachetat in materie de ingrijire si machiaj, nu stiu daca e o informatie utila sau nu, dar am zis ca merita sa vedeti ce alegeri am facut si ce consider ca imi trebuie. Produse pentru corp nu am luat, o sa intru intr-o drogherie cand ajung acolo si o sa iau ce ne trebuie, inclusiv un produs cu SPF pentru corp pentru ca avem in plan multe plimbari in aer liber.

Plecand fara bagaj de cala a trebuit sa ma rezum la 10 produse lichide si am luat doar ce am considerat ca este absolut necesar pentru ten: un produs de curatare, o crema cu SPF, o crema hidratanta si un toner cu fermenti, toate sunt variante travel size, primele 3 sunt de la Paula's Choice si ultimul este de la Neogen. In afara de cele lichide am pus in bagaj niste patchuri pentru ochi cu vitamina C de la Iroha si pudra de curatare monodoza de la Clinique. In mod normal as fi luat si un ser, dar ma descurc si fara el cateva zile, iar daca simt nevoia si de altceva o sa imi cumpar de acolo.

Am stat putin in dubiu daca sa imi iau produse pentru par sau sa cumpar ceva de acolo, insa pana la urma le-am luat pe astea doua din gama cu banana de la The Body Shop pentru ca sunt pentru hidratare si miros super bine. Iar singurul produs pe care l-am mai luat pentru par este o perie mica de la Wet Brush, ultima data cand am fost plecata am facut tampenia sa plec cu alta perie si a fost groaznic, asa ca nu mai repet greseala asta.

Va ziceam ca nu am luat deloc produse pentru corp (o sa iau acolo un gel de dus, o crema de corp, un produs cu SPF si probabil un spray pentru picioare), insa am pus in bagaj un deodorant de la Gerovital si o pasta de dinti de la MediBlanc, ambele in varianta mini, pentru ca nu pot sa folosesc orice si nu vreau sa am surprize neplacute.

Ultimele 2 produse care au ajuns in geanta cu lichide sunt Smokey Eye Mascara de la Bobbi Brown si parfumul Flowerbomb de la Viktor & Rolf, ambele sunt variante travel size (rimelul are 4 ml, iar parfumul 10 ml) si nu ma mai intorc cu ele pentru ca nu sunt pline si o sa le termin sigur, asa ca s-au potrivit la fix. 

In afara de rimel am luat extrem de putine produse de machiaj cu mine: un fond de ten cushion de la Moonshot (il gasiti aici), o pudra cu SPF de la Isdin (nu folosesc eu suficienta cantitate cat sa imi ofere protectia care trebuie, dar tot e ceva), un bronzer de la Dior, o pensula de la Bobbi Brown si un balsam de buze de la Dior.

Bineinteles ca mi-am dat seama ca am uitat sa fac poze la cateva produse esentiale: un balsam de buze cu SPF si stickul cu SPF pentru tatuaje, fara ele nu plec niciodata. Ce-as mai fi luat cu mine este un mist cu SPF pentru ten, insa am fost limitata asa ca am renuntat la el si la dezinfectantul lichid (am luat in schimb servetele antibacteriene ca sa fie totul ok). Cred ca am tot ce imi trebuie, iar daca am nevoie urgenta de ceva pot sa imi cumpar.

O sa iau o pauza de la blog si de la munca - nici macar laptopul nu il iau cu mine pentru ca plec in vacanta si vreau sa ma bucur de fiecare clipa, insa raman activa pe Instagram pentru ca vreau sa va arat pe unde ajung pentru ca pe langa vizita de care va ziceam mai sus o sa ajungem si in alte zone pe care voiam de ceva vreme sa le vad.

Zile frumoase va doresc si mi-ar face placere cand ma intorc sa citesc si ce va luati voi in vacanta si cat de mare e bagajul vostru.

Trimiteți un comentariu