7 intr-o saptamana #349

22.5.22

Sfarsitul asta de saptamana a venit pe un fond de oboseala accentuata si de-abia am tras de mine sa scriu postarea asta, mai ales ca am realizat ca nu prea am facut cine stie ce poze, dar parca am niste lucruri sa va spun. Au fost cateva zile nebune, asa ca am incercat sa nu las ce nu a iesit sa ma afecteze si m-am concentrat pe starea mea de bine si pe lucrurile care ma bucura.

Dintre placerile de saptamana asta - si au fost destul de multe - vreau sa va arat doua: parfumurile de la Nina Ricci (in poza Les Sorbets de Bella si Luna, preferatul meu ramane Bella - varianta clasica, insa si astea doua si Nina imi plac mult si le port cu placere) si ciocolata fara zahar adaugat de la Chocolates Sole. Brandul este spaniol si eu de-abia l-am descoperit, iar varianta cu lapte are doar 52 de calorii/ 4 patratele de ciocolata si mie imi place mult. Eu le-am luat din Cora, insa le gasiti on-line aici.

Am facut iar niste cumparaturi on-line: mi-am luat cateva perechi de incaltari sport de la CCC (au avut o promotie super buna si am cumulat mai multe reduceri, v-am spus de oferta asta si pe Facebook si stiu ca unele dintre voi ati si profitat de ea) si o geanta, care e mai mult un portofel pe lant de la Juicy Couture. Aveam nevoie de ceva micut, exact culoarea asta, si nu mi se pare asa deranjant logo-ul, asa ca am luat-o cand am vazut-o.

Am primit si cateva noutati zilele trecute, dar asa cum va ziceam am stat extrem de prost cu timpul, asa ca n-am avut timp de poze, insa v-am aratat cate ceva pe Stories - Instagram e platforma unde sunt cel mai activa si incerc mereu sa va arat chestii care, cred eu, sunt interesante si merita sa afle mai multa lume despre ele.

Motivul pentru care am vrut sa va arat salata asta este lupinul, adica boabele alea galbene pe care le consum pe ceva vreme si de care am vrut sa va spun si voua - lupinul sau lupini beans este slab caloric si nu are multi carbohidrati (spre deosebire de fasole si naut) si este o sursa buna de proteine. Mie imi place sa il adaug in salate si mi-am facut un obicei sa il consum cat mai des. Are multe fibre, minerale si vitamine si este un aliment care merita adaugat intr-o dieta sanatoasa. 

Zilele astea m-am gandit mult la modul in care mi s-a schimbat comportamentul in ceea ce priveste machiajul si am realizat ca sunt extrem de putine produse care ma mai tenteaza cu adevarat, asa ca am de gand sa ma bucur de produsele pe care le am si de brandurile care imi plac si nu prea am in plan vreo achizitie o perioada buna de timp.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu