7 intr-o saptamana #350

29.5.22

Saptamana asta a fost una plina si timpul meu a fost impartit intre munca si lucrurile care imi fac placere, intre discutii lungi si momente de liniste, intre bucurii si clipe mai putin fericite, au fost zile in care m-am gandit bine la urmatorii mei pasi si la ceea ce vreau sa fac in perioada urmatoare. Sunt unele lucruri care au castigat teren pe lista prioritatilor mele si caut metode prin care sa imi satisfac si nevoile de zi cu zi, dar si sa-mi bucur sufletul si sa-mi folosesc mintea asa cum trebuie.

Luni am acceptat o invitatie la un eveniment dupa foarte mult timp si am spus da doar pentru ca Ziaja este un brand pe care eu il folosesc constant, ii stiu povestea si-mi plac produsele. Nu am facut cine stie ce poze la eveniment, am trecut de mult de faza in care in loc sa ma bucur de o experienta ma pierd in facut de poze, a fost o seara care mi-a placut. Am vorbit cu oameni interesati si am descoperit niste chestii misto, insa am si realizat exact spre ce se duce industria asta si pana unde sunt eu dispusa sa merg. Gama care s-a lansat este Baltic Home Spa Fit cu mango, am inceput deja sa folosesc produsele si o sa va povestesc mai multe despre ele luna viitoare.

Am primit mai multe surprize saptamana asta, mi-a placut foarte mult cutia venita de la Syoss cu noile nuante de vopsea inspirate de Pantone - eram grabita cand a venit curierul, asa ca am facut poza doar la cutia inchisa pentru ca mi-a placut mult prezentarea. Sunt 4 nuante extrem de misto si de pline de culoare, nici una pentru parul meu negru, insa am zis sa va spun macar ca s-au lansat pentru ca sunt foarte, dar foarte interesante (daca ma urmariti pe Instagram v-am aratat 2 dintre ele pe Stories).


Marti am avut programare la El-Studio, eu am fost la cel din Pantelimon unde m-am dus si ultimele dati, pentru manichiura si pedichiura si am intrat si sa ma pensez. Am avut o discutie interesanta cu cosmeticiana care mi-a zis ce-ar schimba ea la sprancenele mele, asa ca o sa fac o incercare cu propunerea ei. La ei la salon eu am fost si invitata pentru a incerca servicii in trecut, insa am fost si ca un client oarecare ce plateste pentru ce servicii are nevoie - si am profitat (nu numai o data) si de ofertele lor Last Minute de care v-am mai spus, aici gasiti saloanele si reducerile.

Ii stiu si pe oamenii din spatele saloanelor (sunt 12 in total in Bucuresti, in cartiere diferite), insa ce imi place la ei este ca se implica si au mereu chestii interesante. De 1 Iunie, ca in fiecare an, cei mici se pot tunde gratuit in locatii, iar anul asta in colaborare cu Asociatia Omis organizeaza un eveniment la care un grup de copii institutionalizati din sectorul 2 vor fi rasfatati, astfel incat sa simta bucuria zilei de 1 Iunie, indiferent de mediul din care provin. Un gest mic, dar care va inseamna mult pentru niste copii care au nevoie sa vada si parti frumoase ale vietii.

Cei de la Fiterman Pharma mi-au trimis o surpriza si am vrut sa va arat si voua produsele: din gama Fleximobil folosesc deja plasturii pentru ameliorarea durerilor localizate si am inceput sa iau si suplimentul pentru articulatii cu gust de ananas, pe baza de glucozamina (1500 mg/ plic). In colet am mai gasit Bien Plus Energy Stick, o formula fara zahar pentru un boost de energie care se administreaza direct pe limba pe care am mai avut-o si mi-a placut si Ostart Complex cu minerale, oligoelemente si vitamina D pe care urmeaza sa il incerc. Produsele lor se gasesc in farmacii, dar se pot comanda si direct de pe site.

In Bucuresti a fost foarte cald zile bune si soarele a ars puternic, iar ieri a venit cu ploi si furtuna. Am mancat usor si am profitat de preturile care au scazut la fructele de sezon, dar m-am bucurat si de flori si de culoare. Am ajuns la cumparaturi pentru ca a trebuit sa iau niste cadouri, am incercat sa iau lucrurile incet si sa imi eliberez agenda pentru ca ... o sa va spun saptamana viitoare de ce.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu