Placeri aromate de la Bottega Verde

23.9.19

Cuvantul de baza toamna asta este rasfat, in toate formele lui, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse de la Bottega Verde. Nu v-am mai povestit de ceva vreme despre brandul asta, gasiti aici toate produsele lor si au mereu oferte bune, eu inca folosesc produse de la ei si gama cu vanilie neagra imi place mult. Ultima gama pe care am "pus" mana este Argan e Iris, si, desi o am de ceva vreme, doar recent am inceput s-o folosesc pentru ca am tot avut alte produse incepute pe care am vrut sa le termin.


Am primit patru produse din gama asta: gelul de dus, laptele pentru corp, crema de maini si un balsam pentru buze si imi place mult aroma lor. In general produsele Bottega Verde miros extrem de bine si aromele sunt complexe, ceea ce mie imi place in mod deosebit. In gama asta pe langa uleiul de argan si laptele de iris sunt si arome de piersica, prune, nuca de cocos, piper roz, lemn de santal, portocala si mandarine. 

Gelurile de dus de la Bottega Verde mie imi plac mult si am avut cateva variante de-a lungul timpului, sunt cremoase, curata bine si lasa pielea hidratata si asa este si asta cu ulei de argan si lapte de iris. Iar daca dupa folosesc si laptele de corp aroma ramane discret pe piele si se simte cateva ore dupa. Daca vreti sa incercati mai multe arome de la ei puteti sa luati mostre sau produse travel size pentru ca au preturi extrem de bune. Va recomand pentru perioada asta combinatia de mere cu scortisoara - o gasiti aici intr-un set la un pret extrem de bun, mie mi-a placut mult

Crema de maini este extrem de placuta, intra repede in piele si hidrateaza decent - eu nu am pielea extrem de uscata pe maini si pentru mine este exact ce trebuie sa fie. La fel si balsamul de buze, face exact ceea ce promite: hidrateaza si are o aroma placuta. Ce nu am incercat de la ei si vreau sunt exfoliantele, daca aveti ceva recomandari le astept in comentarii.

Am profitat si m-am uitat si pe siteul lor daca tot am scris postarea asta si am vazut ca au inceput sa schimbe ambalajele produselor, dar am vazut si niste seturi de produse extrem de interesante si cu preturi bune. Mi-au atras atentia si mastile de tip servetel, dar si cateva produse pentru par cu keratina si proteine de casmir. Am vazut ca au in continuare transport gratuit la comenzile de peste 99 lei, asa ca ma bate gandul sa dau o comanda in curand.


Folositi produse de la Bottega Verde? Cum vi se par? Care este aroma voastra preferata de la ei?

4 comentarii

  1. Acum doi ani de Black Friday am luat din fiecare gama cate un gel de dus si mi-au placut la nebunie. Sunt un rasfat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ii urmaresc si eu anul asta de Black Friday ca mi s-a "redeschis" apetitul. :)

      Ștergere