Gama PhotoReady Candid de la Revlon

9.9.19

Gama PhotoReady Candid de la Revlon mi-a atras atentia de cand s-a lansat anul acesta si cand am fost in iunie in Londra m-am intors cu cele 3 produse disponibile, dar m-am gandit ca nu are sens sa va povestesc despre ele pana nu apar si in Romania. Le-am vazut zilele trecute in DM si am primit si un colet de la Revlon cu noutatile, asa ca astazi va povestesc despre noile produse pentru ca mi-ati spun pe Instragram ca vreti sa stiti mai multe.


Produsele astea au fost gandite ca o prelungire a rutinei de ingrijire a tenului, asa ca nu au doar un rol estetic, ci ofera si ingrijire pielii datorita antioxidantilor si vitaminei E din formula. Gama asta este una anti-poluare (stiu ca ati tot auzit si vazut termenul asta in ultima perioada) si produsele blocheaza 100% razele luminii albastre emisa de dispozitivele electronice cu care interactionam zilnic.

Fondul de ten are doar 22 ml (fata de 30 ml cat au in general fondurile de ten), insa este nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata. Are o formula cremoasa si acoperirea este medie spre mare in functie de cum se aplica - eu folosesc un burete umed si obtin o acoperire medie cu un finish satinat, insa daca il aplicati cu o pensula poate fi foarte usor obtinuta o acoperire mare. In Romania fondul asta de ten este disponibil in 7 nuante (din cele 31 lansate de Revlon), eu folosesc 120 Buff si mi s-ar fi potrivit o nuanta o idee mai inchisa, dar urmatoarea pe care am incercat-o avea subton roz si nu mi se potrivea. 

Mi-a luat ceva timp sa ma inteleg cu fondul asta de ten pentru ca eu prefer texturi mult mai lejere, insa a ajuns sa imi placa pentru ca are o acoperire buna fara sa incarce tenul si rezista destul de bine pe piele. Imi place mult ambalajul cu pompa si faptul ca nu vine in sticla, e extrem de usor de luat in portfard. Eu nu sunt o fana Colorstay pentru ca este prea mult pentru mine, insa PhotoReady Candid mi se pare mult mai bun, chiar daca pretul este mult mai mare.

Concealerul are o formula la fel de buna ca cea a fondului de ten, fara parfum, uleiuri si alcool, si in plus contine si cafeina care promite ca reduce umflaturile de sub ochi. In Romania sunt disponibile doar 3 nuante din cele 18 disponibile in total: Fair, Light si Light Medium. Eu folosesc nuanta 010 Vanilla, insa ceea ce as vrea sa incerc este nuanta Banana, cand mai plec din tara o sa ma uit dupa ea.

Imi plac mult formula si aplicatorul care imita buricul degetului (in plus scoate din tub exact cantitatea potrivita de produs) si chiar este un produs care merita incercat. Tubul are 10 ml si are o acoperire medie, asa ca o sa va ajunga o multime de vreme daca va decideti sa il luati. Mi se pare ca nuanta se inchide putin dupa aplicare, deci tineti cont de asta, insa nu se strange in liniile fine si arata foarte bine, ceea ce este un mare plus.


Ultimul produs este o pudra pulbere ce blureaza imperfectiunile si este disponibila in doua nuante 001 si 002 - eu am 001 si imi place mult. Are o textura usoara, ambalajul cu sifter nu permite sa zboare pudra daca vreti sa o luati in geanta pentru retusuri. Este o pudra buna si cred ca pentru un ten mixt sau gras este perfecta pentru ca reuseste sa matifieze, sa blureze usor porii, dar lasa tenul cu un aspect natural. Nu este nevoie decat de o cantitate mica pentru intreaga fata, asa ca cele 15 grame de produs se vor termina destul de greu.


Ati incercat vreun produs din gama asta? Cum vi se par produsele Revlon?

2 comentarii

  1. Nu prea am folosit produse Revlon , stiu ca atunci cand era nebunia aia cu fondul de ten Colorstay l-am luat si eu din curiozitate dar nu m-a dat pe spate . Il am si pe cel de la Estee Lauder double wear si nu mi se pare ca se aseamana cu cel de la Revlon , doar parerea mea..
    M-ai facut curioasa cu cele doua produse si chiar as vrea sa le incerc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi se pare ca seamana cele 2, nici n-am inteles nebunia asta cu Colorstay, l-am incercat de mai multe ori de-a lungul anilor si niciodata nu m-a convins. :)

      Ștergere