7 intr-o saptamana #229

8.9.19


Saptamana asta a fost una extrem de agitata, am tot avut drumuri de facut si am avut de umblat mult prin Bucuresti, dar am gasit si cateva clipe sa ma bucur de inceputul asta de toamna. Sunt entuziasmata de parfumurile mai calde si orientale pe care le am si de care mi-a fost dor, am si doua dorinte parfumate pentru lunile ce urmeaza, dar poate o sa scriu mai multe despre asta intr-o postare viitoare pentru ca am si cateva arome de care vreau sa va povestesc. Si trebuie sa va spun si despre noua colectie de parfumuri de la Yves Rocher pe care am descoperit-o saptamana asta.

Vara asta am consumat multe fructe de padure, asa ca am incercat si zilele astea sa ma mai bucur de ele pentru ca urmeaza o perioada in care va trebui sa scot fructele cu totul din alimentatia mea - o sa duc dorul murelor in mod special. A inceput si sezonului smochinelor, asa ca au ajuns si ele pe lista mea de cumparaturi in ultima perioada si le-am consumat in diverse combinatii care imi plac. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ca stiti asta deja.

Coloritul toamnei mi se pare fascinant si incerc sa aduc asta cat pot si in viata mea de zi cu zi. Mi-am luat zilele astea o geanta noua care mi se pare ca "striga" toamna, dar si in ceea ce priveste machiajul am inceput sa fac alegerile diferite. Combinatia dintre rujul de la Pupa din colectia Natural Side si glossul Champagne Creme de la Becca este una pe care am purtat-o des zilele astea si imi place mult. Am inceput sa folosesc mai multe produse si pentru ingrijirea corpului, acum ca vremea a inceput sa se raceasca, si noutatile de la Ecooking ocupa un loc fruntas in topul preferintelor mele.

Dupa o vara in care am citit extrem de mult am intrat intr-o perioada in care nu reusesc sa ma mobilizez sa ma relaxez cu o carte in mana, dar mi-am impus sa fiu mai atenta la aspectul asta in perioada urmatoare. Cum au fost primele zile de toamna pentru voi?

2 comentarii

  1. Abia astept sa iti vad noua geanta ! Momentan imi place vremea de afara foarte mult , dar cand ma gandesc ca vine iarna...imi vine sa fug in tarile calde :)
    Sa ai o saptamana usoara , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La iarna nu ma gandesc, sunt ok cu vremea de acum, nu mai e asa cald. Sa ai si tu o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere