The Ritual of Sakura

7.6.19

Rituals este un brand pe care l-am descoperit in urma cu multi ani intr-o vacanta petrecuta in afara tarii si mi-au placut extrem de tare conceptul si abordarea, iar cand am vazut ca cei de la Douglas au adus produsele in Romania m-am bucurat tare mult. Rituals nu este doar un alt brand de cosmetice si nu pune mare accent pe partea de marketing, ci ne aminteste cat de important este sa ne relaxam si sa transformam rutina de zi cu zi in momente de relaxare totala, care ajuta atat mintea, cat si corpul.

Recent am avut ocazia sa particip la lansarea oficiala a brandului in Romania si sa aflu mai multe despre brand si oamenii din spate si asta m-a facut sa ma simt si mai aproape de Rituals. Produsele se pot incadra in categoria de lux, insa preturile sunt accesibile si gamele lor sunt inspirate de intelepciunea si traditiile stravechi ale culturilor asiatice.


Mie imi place la nebunie The Ritual of Dao si ramane gama mea preferata de la Rituals, insa in ultimele saptamani am incercat cateva produse din The Ritual of Sakura pentru ca am primit Renewing Collection care contine patru produse: gelul de dus, exfoliantul pe baza de zahar, crema de corp si un mini difuzor de camera. Setul asta vine ambalat intr-o cutie de lux, ecologica, care arata superb si va bucura in mod sigur pe oricine, insa la Douglas gasiti mai multe seturi disponibile, inclusiv unele cu mini produse ideale pentru calatorii sau pentru a testa produsele.

The Ritual of Sakura este inspirat de ceremonia Hanami din Japonia si ne aminteste sa traim fiecare zi ca un nou inceput. Produsele sunt imbogatite cu flori de cires si lapte de orez organic, iar mirosul este unul delicat si feminim care te invaluie si te rasfata. Mie imi place sa folosesc produsele seara, dupa o zi agitata, cand simt nevoia de liniste si relaxare. Imi plac texturile produselor, imi place mirosul si imi place cum imi simt pielea dupa ce le folosesc - neteda, hidratata si cu o aroma subtila si feminina care se mentine ore intregi.


Ati incercat produsele de la Rituals? Cum vi se par? Care este gama voastra preferata?

6 comentarii

  1. Da, le-am incercat de mai multe ori, am avut si niste betisoare parfumate atat de placute, le puteam tine si pe birou fara sa ma sufoce mirosul. Chiar trebuie sa ajung si eu la Douglas sa le vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am intrat in aeroport intr-un magazin Rituals si nu imi mai venea sa plec de acolo, am pus pe lista cu "vreau" o multime de produse.

      Ștergere
  2. Deja sunt la a doua crema de maini sakura si am si un gel de dus si un sapun lichid. Eu le-am descoperit intr-un duty free la Tulcea ca aveau testere! Astept sa le descopar si pe celelalte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o multime de produse pe care vreau sa le incerc, mi-a placut mult si The Ritual of Karma, sper sa apara si la noi.

      Ștergere
  3. Produse excelente.Incercati noua colectie Serendipity.Este colectie limitata,deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu online colectia noua, dar nu stiu cum miroase. Daca ai incercat-o poti sa imi dai niste detalii?

      Ștergere