Solaire Peau Parfaite de la Yves Rocher

21.6.19

Solaire Peau Parfaite este colectia de produse cu protectie solara de anul asta de la Yves Rocher si eu sunt extrem de incantata de produse, de-abia asteptam sa va povestesc si voua despre ele. Imi plac texturile, imi place mirosul si mi se pare ca intreaga gama te duce cu gandul la vacanta si este un rasfat pentru piele. Am primit 5 produse din gama asta si am avut ocazia sa le folosesc in ultima perioada, asa ca mi-am format o parere despre ele si am vrut sa va dau mai multe detalii pentru ca in perioada asta le gasiti cu reduceri extrem de bune.


Pentru ten am incercat doua produse: o crema antirid cu SPF50+ si o alta crema ce se foloseste dupa expunerea la soare. Crema cu protectie solara imi place la nebunie si este crema pe care o folosesc dimineata in zilele cand ma duc la sala pentru ca nu are ulei, are o textura fluida ce intra imediat in piele si nu lasa urme albe. Crema miroase nemaipomenit, pe mine ma duce cu gandul la o vacanta exotica (intreaga gama miroase fantastic - monoiul este "vinovat"), formula este curata - are foarte putin parfum pe finalul listei, insa nu m-a deranjat deloc la ochi.

Celalalt produs pentru ten este o crema antirid dupa plaja. o crema care netezeste, repara si ofera pielii un aspect radios si sanatos. Are o textura extrem de usoara, de gel, si intra imediat in piele, senzatia pe ten este foarte placuta si racoreste usor. Formula contine parfum si alcool, dar si multe uleiuri si o combinatie de retinol si acizi grasi.


Produsele pentru corp miros extrem de bine si sunt o adevarata placere pentru piele, sunt disponibile in mai multe variante de factor de protectie solara si, in functie de preferinte, puteti alege intre lapte, spray sau ulei. Eu am incercat laptele spray cu SPF50 si sprayul cu protectie invizibila cu SPF30, ambele vin cu pulverizator care usureaza mult aplicarea. Amandoua au o texura lejera si extrem de placuta, intra imediat in piele, nu lasa urme si nu sunt uleioase, pielea ramane hidratata si cu aspect radios extrem de misto.

Am incercat si laptele hidratant 3 in 1 dupa plaja care poate fi folosit oricand pentru a hidrata pielea si a o lasa cu o aroma ademenitoare si exotica. Are o textura lejera si un parfum de vis (monoi, asa cum va spuneam mai devreme), intra imediat in piele si o lasa hidratata, supla si catifelata. Este un adevarat rasfat pentru corp si sunt sigura ca o sa va placa la nebunie.


Le-ati incercat? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Nu am mai dat o comanda la oamenii astia cred ca de 100 de ani :))
    Inainte comandam foarte des la ei . Nu stiu de ce dar nu m-au mai atras produsele lor.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult crema pentru ten cu SPF50, am tot folosit-o. :)

      Ștergere