Produse preferate in 2018

3.1.19

2018 a fost un an in care am descoperit multe produse si branduri noi, insa am ramas fidela si multor produse care sunt preferatele mele de ceva vreme. Astazi vreau sa va spun despre cele mai folosite produse din anul care s-a terminat, despre acele produse dupa care intind mana mereu si care stiu ca vor fi intotdeauna ceea ce caut, produsele care m-au convins de la inceput si care au ramas in topul preferintelor mele.

Incerc mult produse de machiaj, dar atunci cand nu am timp de experimentat si vreau sa merg la sigur am cateva produse pe care ma bazez: sprayul pentru fixarea machiajului Pro Fix Illuminating Fixing Spray de la Makeup Revolution, primerul First Light Priming Filter de la Becca, glossurile de la Buxom (in poza asta e nuanta Amber), rimelul Scandalash! de la Melkior, pensula M501 de la Morphe si iluminatorul Moonstone de la Becca (le folosesc impreuna).


Dispozitivul de curatare Luna de la Foreo e la fel de folosit ca in anii trecuti si nu am de gand sa renunt curand la el, l-am recomandat de multe ori pe blog, asa ca n-o sa mai insist cu detalii. Brandul care nu imi lipseste niciodata din arsenalul de ingrijire este Paula's Choice. Nu imi plac toate produsele de la ei, insa serul Resist Omega+ Complex si Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA sunt printre cele mai folosite (si iubite) produse.

Ojele de la Trind si top coatul Vinylux de la CND sunt mereu alegerile mele cand vine vorba de unghii si colorarea lor, iar stickul cu SPF50 pentru tatuaje de la Pupa Milano si gelurile dezinfectante de la Bath & Body Works  nu-mi lipsesc niciodata din geanta. Pentru hidratarea corpului cel mai mult in 2018 mi-a placut untul de corp Vanilla Pumpkin de la The Body Shop - este delicios, intra imediat in piele si mirosul se mentine ore bune.

Nu mi-a fost deloc greu sa aleg parfumul pe care l-am folosit cel mai des anul trecut, desi am extrem de multe parfumuri. Crystal Noir de la Versace este lemnos, cald si senzual si pe mine ma face sa zambesc de cate ori in port. E genul de parfum care te invaluie si iti da o stare extrem de buna si eu il port ori de cate ori am ocazia.


Am lasat la final 5 produse care sunt de baza in viata mea: sprayul Powder Touch de la Nivea, peria de par Wet Brush (vedeti ca au aparut produsele Wet Brush si pe Elefant la preturi extrem de bune - le gasiti aici), samponul uscat de la Tigi Pro, lotiunea pentru indepartarea petelor de vopsea de pe piele de la Syoss si tratamentul Fiber Infusion de la Londa Professional.


Voi ce produse ati folosit constant in 2018? Avem ceva preferinte comune?

4 comentarii

  1. Nivea mereu e la mine in baie

    RăspundețiȘtergere
  2. Wet Brush, rimelul Melkior și top coat-ul Vinylux au fost și la mine des folosite, plus multe favorite PC, deși nu exact astea (dar 10% AHA vreau musai să încerc).
    Chiar sunt în dubii rău cu postarea de favorite pe 2018, nu știu dacă să prezint doar descoperiri sau produsele cele mai folosite, încă mă gândesc, pentru că noutăți multe rău n-am, m-am axact mai mult pe produsele alea mult iubite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti placa exfoliantul ala, e misto de tot. Eu le-am impartit in 2 ca am avut si noutati. :)

      Ștergere