Planuri de shopping la inceput de an

5.1.19

Nu stiu daca voi ati profitat sau nu de reducerile care sunt in multe magazine in perioada asta, insa eu mi-am facut niste planuri clare pentru perioada asta dupa ce-am fost prin magazine si m-au atras extrem de putine lucruri. Unul dintre siteurile care o sa imi "afecteze" bugetul de inceput de an este Notino, stiti ca am tot comandat de la ei in ultimele luni pentru ca au tot avut oferte bune si au branduri pe care nu le prea gasesti in alta parte.


Pentru ianuarie au pregatit cateva oferte care mie mi se par interesante si de care am de gand sa profit, dar vreau sa va spun si voua despre ele in caz ca aveti nevoie de ceva produse noi si vreti sa le luati la preturi cat mai bune:

- reduceri de Anul Nou - sunt atat parfumuri, cat si produse de machiaj si ingrijirea pielii iar reducerile ajung pana la 70%. Am vazut preturi foarte bune la parfumurile Crystal Noir de la Versace si la Amethyst de la Lalique (varianta la 100 ml este doar 99 lei) si cred ca pe ultimul o sa i-l iau cadou mamei pentru ca este ziua ei la finalul lunii, dar si la rimelurile de la Lancome - setul Definicils la 99 lei mi se par extrem de interesant (contine rimelul full size, o varianta de 30 ml a demachiantului Bi-Facil si un mini concealer)

- 15% reducere cu codul COSMETICE la produse de make-up si ingrijirea pielii in perioada 7 -13 ianuarie, iar aici am in minte 3 branduri de la care vreau neaparat sa mai incerc cateva produse: Artdeco (vreau sa incerc fondul de ten Nude si o pensula), Lumene (as mai vrea cateva produse din gama Valo [Light]) si Sesderma (gama Reti Age si produsele cu protectie solara Repaskin ma tenteaza cel mai mult). Ce va recomand este sa va uitati si la produsele de ingrijire de la Elizabeth Arden, am vazut niste seturi la preturi extrem de bune si cred ca o sa imi iau si eu ceva.

As vrea sa imi iau si cateva produse pentru par - m-am inteles extrem de bine cu gama Invigo Color Brilliance de la Wella, insa ma tenteaza mult si sa mai incerc ceva de la John Frieda. Va reamintesc de periile de par de la Wet Brush, merita din plin. Eu am vazut un model nou - Deluxe Shine - care ma tenteaza mult, chiar daca este mai scumpa varianta asta decat celelalte perii ale lor.


Si ma mai tenteaza si cateva produse de la Bath&Body Works, dar sa vedem cate produse ajung pana la urma in cos si ce are de zis si cardul meu. Ma tenteaza foarte, dar foarte tare aroma Marshmallow Pumpkin Latte si n-as zice nu nici la o lumanare noua de la ei - au adus cateva arome noi si pe mine ma cam "striga" Merry Cookie si Gingerbread & Caramel.

Voi ce aveti pe lista de cumparaturi? Va tenteaza ceva anume de pe site? Vreti sa va arat ce am cumparat cand o sa vina comanda?

2 comentarii