Nu uita sa te joci!

25.1.19


Astazi nu vreau sa va povestesc despre creme si farduri si nici despre parfumuri. Nu vreau sa va spun ce am descoperit nou si nici sa va arat ce oferte bune sunt in anumite magazine. Ceea ce vreau este sa va spun cat de important este sa nu uitam sa ne jucam, indiferent de varsta pe care o avem sau de momentul in care ne gasim acum pe traseul vietii. Atata timp cat nu uitam de copilul din noi orice este posibil.

Mie imi place sa ma joc, mi-a placut intotdeauna si nu vreau sa ma gandesc la o zi cand n-o sa mai simt sa ma joc. Sper ca asta nu se va intampla niciodata pentru ca in ziua aia spiritul meu va fi invins si asta e o varianta pe care nici n-o iau in calcul. Imi place sa ma joc cu cuvintele, imi place sa ma joc cu culorile, imi place jocul cu toate riscurile pe care le implica, nu am nici o problema sa ma umplu de noroi ca sa ma joc cu un copil sau un catel, asa cum nu am nici o problema sa rad sanatos daca simt sa rad pentru ca ceva este extrem de amuzant, chiar daca in jurul meu oamenii sunt seriosi si preocupati de ale lor.

M-am uitat in jurul meu in ultima vreme cu mai multa atentie decat o fac de obicei si am observat multi oameni tristi si inversunati pentru ca au uitat sa se bucure de lucrurile mici, au uitat sa se bucure de ceea ce au deja fiind extrem de obsedati de ceea ce nu au sau pierzand timp comparandu-se cu altii. Si toate astea nu folosesc la nimic, pun doar o presiune inutila care aduce cu ea multe frustrari.

Cei de la Herbalife mi-au reamintit luni cat de important e sa te bucuri de lucrurile mici, chiar si atunci cand pare ca nu ai motive. Blue Monday, a treia zi de luni a lunii ianuarie, s-a stabilit a fi cea mai deprimanta zi din an, dar fiecare dintre noi poate colora orice zi a anului asa cum vrea indiferent de ce se presupune ca ar trebui sa facem si sa simtim. Pentru ca noi alegem si noi stabilim ce vrem sa fim si sa simtim.


Tu te joci? Ce te-a facut ultima data sa razi cu toata inima?

2 comentarii