Masca termica pentru ochi de la Miniso

31.1.19

Imi place sa ma uit in magazine dupa produse speciale si la Miniso (eu ma duc la cel din Mega Mall) mereu gasesc diferite chestii care imi atrag atentia. V-am aratat mastile astea termice pentru ochi zilele trecute pe Instagram si am primit o multime de intrebari despre ele, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa va povestesc si pe blog mai multe, mai ales ca pretul lor este unul extrem de bun si eu nu stiu la noi sa mai existe vreun produs asemanator.


Sunt 3 variante disponibile, insa singura diferenta intre ele este culoarea si imprimeul de pe masca. Eu am cumparat initial varianta asta neagra, dar intre timp am fost si le-am luat si pe celelalte doua - culorile sunt alb si roz pentru celelalte. Pachetul este 17,99 lei si are 5 masti ambalate individual. Sistemul de prindere dupa urechi este foarte bun si masca poate fi folosita si in timp ce calatoriti (atentie la lentilele de contact daca sunteti purtatoare - sa le scoateti inainte).

Cand este scoasa din pachet masca se incalzeste in contact cu aerul si ajunge treptat pana la 40 grade, iar efectul tine pana la 20 de minute. Mastile nu contin parfum si au lista de ingrediente extrem de scurta (pulbere de fier, apa, vermiculita, carbon activat, sare), iar seara fac minuni pentru ochii obositi si dau o stare de relaxare extrem de misto.

Eu am luat mastile din curiozitate, dar imi plac atat de mult incat m-am intors in magazin si am mai luat si pentru mine si pentru niste prieteni pe care i-am convins sa le incerce. Daca la sfarsitul zilei aveti ochii obositi chiar va recomand sa le incercati pentru ca ajuta mult si ochii mei sensibili le tolereaza extrem de bine.


Ati incercat masti de genul asta? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Excelenta masca, multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, imi place sa va spun si voua cand descopar chestii care merita incercate.

      Ștergere