7 intr-o saptamana #196

6.1.19


Am inceput saptamana asta in 2018 si o terminam in 2019, ceea ce nu e rau deloc daca ma intrebati pe mine, desi nu pot sa zic ca am avut un inceput de an fantastic pentru ca doamna raceala/ gripa/ viroza sau ce se vrea a fi si-a cam facut de cap si intre antibiotice si alte remedii care sa ma ajute sa respir cat de cat normal am fost cam "lesinata" si atunci cand am reusit sa dorm am profitat din plin de asta. Dar a fost bine si o sa fie si mai bine.

La sfarsit de an am incercat sa ma gandesc la tot ce las in urma, sa ma bucur de experientele pe care le-am trait (inclusiv de alea care mi-au lasat un gust extrem de amar) si sa privesc cu incredere spre ce vine pentru ca eu cred cu tarie ca tot ce traim ne formeaza pentru ceea ce suntem si pentru unde vrem sa ajungem. 2018 a venit cu multe in viata mea, cu oameni noi, dar si cu relatii care s-au rupt si am luat de la fiecare ce am crezut eu ca merita luat.

Mi-am petrecut Revelionul cu niste prieteni la o petrecere si am ignorat atat cat am putut febra, m-am bazat pe cateva produse de machiaj cu care merg la sigur de fiecare data si pe parfumul Fatale Intense de la Agent Provocateur. In primele zile ale anului m-am bucurat de cer si de aer curat si m-am dus spre lucrurile care imi dau energie si ma ajuta de fiecare data sa reintru intr-un ritm de viata cat de cat normal.

Am trecut prin magazine pentru ca au inceput reducerile si imi trebuiau cateva lucruri, insa nu prea am avut succes. Am vrut sa imi iau o geanta si un portofel de la Parfois, dar nu mi-a placut nimic, m-am uitat dupa niste pulovere, dar din nou nu m-a convins nimic. Singurele magazine din care am luat ceva au fost Pupa Milano (chiar merita sa le faceti o vizita - am luat fondul de ten Like a Doll cu 50% reducere, iar pe cele 2 oje am dat in jur de 28 de lei) si Deichmann (am gasit pentru mama o pereche de papuci de casa caldurosi si misto si i-am luat la jumatate de pret).

Finalul de saptamana a fost cu relaxare si timp petrecut cu oamenii apropiati de sufletul meu, dar si cu ganduri despre ce vreau sa fac in perioada urmatoare. Voi cum ati inceput anul asta? Ce-ati lasat in urma si cu ce ganduri asteptati perioada urmatoare?

8 comentarii

  1. Am început anul cam în același mod, cu făcut ordine în gânduri și pe cât de multă relaxare posibilă. Am o stare mai bună și optimistă de când îl văd pe Rocky tot mai bine și am primit și vești bune de la medic, deși pericolul încă n-a trecut.
    Multă sănătate, să te lase cât mai repede vizoa asta! Bănuiesc că viroză e, majoritatea din jurul meu au luat-o. De mine asta nu s-a limit, nu că mă supăr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a tinut mai bine de 2 saptamani si inca nu respir cum trebuie, nu stiu ce a fost dar a fost destul de urata.

      Ștergere
  2. Ce poze wow😚😚😚😚😚😚😚

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am început la Ploiești, la o mătușă ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am petrecut Revelionul alaturi de prieteni si mi-am si sarbatorit ziua de nastere in avans si chiar daca anul a inceput cu un virus care ne-a luat prin surprindere si ne-a trimis la urgenta, totul e bine cand se termina cu bine. Ce imi doresc sa fac anul asta: sa ma bucur mai mult de timpul meu, sa mananc mai sanatos si sa fac cateva economii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus si sa ai un an frumos!

      Ștergere