Se poate si asa (29)

31.5.18

Ziua de astazi mi s-a parut cea mai potrivita sa va arat ce produse am mai terminat in ultima perioada. Este si ultima zi a lunii mai, dar reprezinta si sfarsitul primaverii, asa ca am facut curatenie si am scapat de punga cu cutii si ambalaje goale pe care le-am tot adunat. De data asta n-am avut nici un incident cu ambalajele, asa ca n-am fost la fel de nerabdatoare ca alte dati sa termin cat mai repede cu sacosa "vinovata",


Pentru par am terminat un sampon si un balsam de la VO5, un alt sampon pentru scalp de la TRESemme, o varianta mini a unui sampon de la Londa si un sampon si un balsam de la Officina Naturae, brand de care v-am povestit saptamanile trecute pe blog. Mi-au placut toate, dar daca ar fi sa iau din nou ceva probabil ar fi produsele de la VO5, sunt accesibile si parul meu se intelege extrem de bine cu ele.

Am terminat si cateva cutii de vopsea de la Palette si Londa (pe cea de la Londa am gasit-o la oferta si am luat-o pentru radacini, s-a descurcat bine si a rezistat multumitor), un sampon uscat de la Tigi care imi place mult de tot si pe care l-am si luat din nou de la Hello Free Z One Discount si un spray de texturare de la V05, luat de la acelasi magazin.


Gama Lime Magic de la C-THRU imi place mult si e perfecta pentru perioada calda (sunt sigura ca v-am povestit de produse pe blog atunci cand le-am descoperit), am terminat un deodorant din gama asta si un altul Powder Touch de la Nivea. Gelurile de ras de la Balea sunt mereu prezente in postarile de genul asta, am dat gata unul cu piersici si unul din gama clasica, dar si un gel de dus cu capsuni de la Palmolive.


Am folosit multe masti de la Pupa in perioada asta, dar n-am pastrat decat o parte din ambalaje, daca vreti sa stiti mai multe despre ele am scris o postare lunga in urma cu cateva saptamani. Am terminat esenta 4in1 de la Bielenda (si am luat-o din nou), un exfoliant Smooth Sugars de la L'Oreal, un ser de la Elemis, un alt exfoliant de la I love ... si doua pachete cu servetele demachiante de la Nivea si Balea.


Ultimele trei produse consumate imi plac la nebunie: primerul Backlight Priming Filter de la Becca si sprayul de fixare a machiajului de la Makeup Revolution le-am luat din nou si urmeaza sa iau si stickul cu SPF50 pentru tatuaje de la Pupa Milano. Daca aveti tatuaje va recomand produsele speciale de la Pupa, eu le folosesc de cand le-am descoperit si chiar reusesc sa protejeze si sa intensifice culoarea tatuajelor. Si profit cu ocazia asta sa va spun ca Pupa are si magazin on-line si am vazut o oferta buna la produsele cu protectie solara.


Voi cum stati cu produsele terminate? Reusiti sa le mai dati si gata sau par ca nu se mai termina?

2 comentarii

  1. Sunt într-o fază în care iar mi se pare că nu se mai termină odată produsele astea... :)) Am adunat ceva ambalaje goale, dar par cam puține pentru două luni, de când le tot strâng.
    Trebuie să încerc și eu varianta cu căpșuni de la Palmolive, cea cu ciocolată îmi place la nebunie.
    Acum aflu de magazinul online Pupa, asta da veste bună, o să-i urmăresc. De atâtea ori m-am ofticat că n-am avut timp să ajung într-un magazin când aveau oferte interesante...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine au fost mai putin de 2 luni, dar chiar sunt decisa sa scap de tot ce e inceput de ceva vreme. :)

      Ștergere