Gama Douglas Nutri Focus

8.5.18

Va povesteam in urma cu cateva saptamani de doua masti care imi plac mult din gama Perfect Focus de la Douglas, iar astazi a venit timpul sa va povestesc despre o alta gama de ingrijire marca proprie Douglas - Nutri Focus. Gama este pe baza de unt de kokum care are un continut ridicat de trigliceride si ulei de caise si in perioadele cand a fost frig tenul meu s-a bucurat din plin de aceste produse, iar cand simt ca tenul meu este deshidratat si are nevoie de ajutor inca intind mana dupa ele. Este o gama care se potriveste foarte bine tenului uscat sau deshidratat.


Eu am patru dintre produsele din gama asta si imi plac in egala masura, chiar nu pot sa aleg care sa spun ca imi place mai mult decat celelalte. In total sunt sase produse in gama asta, pe langa cele de care vreau sa va povestesc eu mai exista si un unt demachiant nutritiv care pare extrem de interesant si o crema intens hidratanta.

Crema pentru ochi are o textura extrem de placuta si se absorbe imediat in piele, lasand-o matasoasa si fina. Eu o folosesc seara si imi este de ajutor mai ales in zilele cand imi lacrimeaza ochii rau si pielea din jurul ochilor se simte imediat mai uscata si mai tensionata. Daca aveti pielea mai uscata in zona ochilor merita sa o incercati, hidrateaza fara sa incarce.

Nourishing Serum-Oil are o textura extrem de fina si este o combinatie intre un ser si un ulei. Intra repede in piele si nu lasa deloc senzatia de ten uleios, senzatie care mie personal nu-mi place deloc, dar reuseste sa hidrateze tenul extrem de bine si sa ii dea un aspect mai radios si mai luminos. In diminetile cand tenul meu avea un aspect tern pentru ca nu ma odihnisem suficient am adaugat o picatura in fondul de ten si efectul a fost unul imediat, v-am mai spus de trucul asta, e unul la care eu apelez des.


Combinatia dintre Exfolianting Cream si Velvety Repair Mask este una care imi place mult si pe care am folosit-o de multe ori in serile cand tenul meu dadea semne de oboseala si nu mai avea aspectul luminos care imi place. Exfoliantul este unul bland si este o adevarata placere sa-l folosesc, curata celulele moarte si impuritatile si lasa tenul luminos. Masca are o textura extrem de placuta, matasoasa si catifelata, se simte ca un adevarat rasfat pe piele, iar dupa folosire pielea este mai fina si mai hidratata.


Ati incercat gama Nutri Focus de la Douglas? Cum vi se par produsele?

Trimiteți un comentariu