Garnier - apa micelara sau gel micelar?

7.5.18

Nu stiu cati ani au trecut de cand am inceput sa folosesc apa micelara de la Garnier, insa sunt multi si v-am mai povestit despre varianta roz pe blog. Este cea care imi place cel mai mult si pe care am cumparat-o de multe ori. Formula este una extrem de curata si este foarte eficienta. Se gaseste in trei variante (100, 400 si 700 ml) si mereu e la oferta in vreun magazin sau on-line. Cand am vazut ca Garnier a scos si un gel micelar de curatare am fost extrem de curioasa sa-l incerc, asa ca l-am comandat de aici si l-am folosit in ultimele saptamani.


Apa micelara este unul dintre cele mai vandute produse din industria de beauty, statisticile spun ca la fiecare 6 secunde undeva in lume se vinde o sticla de apa micelara. Si nu e greu de inteles de ce: e un produs usor de folosit, eficient si care isi face treaba extrem de repede. Nu stiu cata lume stie ce e apa micelara cu adevarat, insa raspunsul e unul simplu: e o solutie lichida in care plutesc micelele, niste formatiuni chimice cu o formula speciala. Micelele au capacitatea de a atrage in acelasi timp si apa si uleiul, reusind astfel sa curete in profunzime suprafetele cu care intra in contact.

Ca in cazul oricarui produs sunt pareri diferite despre cat de profunda este curatarea si daca necesita sau nu clatire de pe ten. Sunt persoane care o folosesc strict ca prim pas in procesul de curatare, persoane care o folosesc in locul unui demachiant si persoane care o folosesc in loc de toner. In functie de ritualul de ingrijire si preferinte isi poate gasi rolul in rutina de frumusete a unui femei, insa eu cunosc si barbati care o folosesc la finalul zilei pentru a indeparta mizeria si excesul de sebum de pe ten.

In ultima perioada au inceput sa apara si gelurile micelare pentru curatarea tenului si eu am fost extrem de curioasa sa le incerc pentru ca imi plac produsele blande pentru ten. Am folosit unul din gama proprie Douglas care mi-a placut mult si cand am vazut si varianta de la Garnier pe Aoro n-am mai stat pe ganduri. Costa pana in 20 lei si are 200 ml, iar ambalajul cu pompita imi place mult pentru ca este usor de dozat. Are aceeasi formula blanda ca si apa micelara, curata extrem de bine, nu am simtit ca imi usuca tenul si nici nu mi-a creat vreo neplacere in zona ochilor. Este un gel de curatare bland si eficient.


Ati incercat gelul micelar de la Garnier? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu