7 intr-o saptamana #166

20.5.18


Saptamana asta a fost pentru mine un fel de revenire la un ritm de viata normal dupa cateva saptamani de-a dreptul nebune si pline, am lasat-o mai incet cu munca, am dormit mult mai mult si am incercat sa imi ofer cat mai multe momente de liniste si relaxare. In cea mai mare parte zic ca mi-a iesit chiar daca oamenii din jurul meu n-au fost extrem de incantati de distanta pe care am pus-o intre mine si ei, dar asta e modul meu de a-mi reveni fizic dupa perioada epuizante. Ma simt mult mai bine decat la inceputul saptamanii si asta e tot ce conteaza.

M-am tot "jucat" cu rujurile primite de la Maybelline in urma cu ceva vreme si chiar vreau sa va spun si voua mai multe despre ele in curand. Am atatea produse bune de care vreau sa va povestesc, sper sa reusesc sa-mi organizez timpul si s-o fac cat mai curand. The Body Shop a lansat si la noi in sfarsit Body Yogurts si la evenimentul de lansare le-am incercat si chiar ofera hidratare in 15 secunde, le gasiti deja aici si in magazine.

Una din placerile mele este sa privesc cerul si fac asta ori de cate ori am ocazia, imi da un sentiment de libertate si liniste pe care nici nu vreau sa incerc sa il descriu in cuvinte pentru ca si-ar pierde farmecul. Intr-una din zilele cand am fost pe drumuri, am gasit acasa un aranjament floral extrem de frumos cu doua produse Pinks Boutique de la Orga Beauty, un nou magazin cu produse organice si cu branduri interesante care promit mult. Pana la finalul lunii au transport gratuit, asa ca merita sa va uitati pe site sa vedeti ce au.

Vineri am avut de lucru, dar am preferat sa schimb biroul pe o banca in parc. Mi-am luat laptopul, am gasit un loc la umbra si am lucrat in aer liber, lucru pe care am de gand sa-l fac mai des in perioada urmatoare. Sfarsitul de saptamana a fost cu clipe de relaxare, cu o petrecere, cu momente de liniste si cu niste lucruri pentru sufletul meu.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu