Apivita relanseaza gama Express Beauy

4.5.18

Apivita a lansat prima data conceptul de masca monodoza Express in 2000 si produsele au avut un mare succes printre clientii lor. De-a lungul anilor am incercat si eu cateva exfoliante si masti si m-am bucurat mult cand am vazut ca au decis sa readuca gama asta in 2018 si sa lanseze cateva produse noi. Atat exfoliantele, cat si mastile pentru ten si par sunt inspirate din bogatia si dieta din  zona mediteraneana.

Produsele au pana la 98% ingrediente naturale in compozitie si sunt imbogatite cu extracte pretioase de fructe si legume din dieta mediteraneana, bogate in antioxidanti, vitamine si oligoelemente. Formulele sunt imbogatite cu uleiuri esentiale 100% organice, lucru care nu ma deranjeaza cand e vorba de un produs pe care il clatesc de pe ten si nu contin siliconi, parabeni, propilen glicol sau uleiuri minerale. In toate formulele apa a fost inlocuita cu 3 specii organice de ceai de munte.


In total sunt 21 de masti si exfoliante, care pot fi combinate pentru a-ti crea propriul meniu personal de tratament mediteranean pentru frumusete. Se gasesc atat in varianta monodoza, cat si la tub si pot fi alternate in functie de nevoile de moment, fiind bogate in nutrieti care sporesc frumusetea naturala a pielii si a parului.

In meniul Apivita la Starter sunt doua variante: exfoliere si curatare. Exfoliantul cu masline este pentru o curatare profunda, cel cu caise pentru o curatare blanda, iar cel cu afine este potrivit pentru un ten care are nevoie de luminozitate. Pentru curatare Apivita are patru propuneri: masca cu argile verde pentru curatare profunda, masca cu argila roz pentru curatare blanda, masca cu dovleac (o noutate) pentru detoxifiere si masca purifianta cu propolis pentru tenul acneic.

Pentru felul principal avem 3 propuneri: hidratare, stralucire si antirid. Cele 5 masti hidratante sunt cu castravete pentru hidratare intensiva, cu aloe pentru hidratare si improspatare, cu miere pentru hidratare si hranire, cu cactus pentru hidratare si revitalizare si cu lavanda de mare pentru hidratare si efect anti-poluare. Masca cu rodie este pentru stralucire si actiune anti-oxidanta, iar cea cu portocale este pentru stralucire. Pentru actiunea antirid cele doua propuneri Apivita sunt masca cu struguri  pentru riduri fine si fermitate si masca cu laptisor de matca pentru lifting si fermitate. 

Mastile pentru ochi nu le-am incercat pana acum si chiar sunt curioasa cum sunt: cea cu gingko biloba este pentru cearcane si semne de oboseala, iar cea cu struguri pentru reducerea liniilor fine. Pentru par sunt trei variante: cu portocala pentru stralucire si revitalizare, cu acid hialuronic pentru hidratare (am avut-o si mi-a placut mult) si cu HIPPOPHAE TC pentru tonifiere.


Ati incercat gama Express Beauty de la Apivita? Cum vi se par produsele? Mie imi place mult sa combin exfoliantul cu caise cu masca cu rodie pentru luminozitate.

Trimiteți un comentariu