3 produse theBalm de incercat

22.5.18

V-am aratat zilele trecute cateva produse theBalm primite de la Douglas si am ramas surprinsa sa vad ca nu multa lume le stie. In perioada asta Douglas are atat on-line, cat si in magazine, 15% reducere la produsele theBalm, asa ca mi s-a parut momentul ideal sa va povestesc despre trei produse de la ei care mie imi plac, doua sunt iubiri mai vechi, iar unul este o descoperire recenta. Pe siteul celor de la Douglas se ofera si un cadou la cumpararea unui produs theBalm - o varianta mini a bronzerului Bahama Mama.


Iluminatorul Mary-Lou Manizer este probabil cel mai cunoscut produs al lor si eu v-am mai spus despre el pe blog pentru ca il am de cativa ani buni si il folosesc des. Are o textura extrem de misto, este usor de aplicat, nuanta imi place la nebunie si rezista foarte bine pe ten. Raportul calitate-pret e greu de batut, iar daca nu va plac nuantele de sampanie si cautati ceva cu tenta rose gold puteti sa incercati Cindy-Lou tot de la theBalm. 

Eu am si Cindy-Lou, insa formulele sunt diferite si preferatul meu este Mary-Lou, care se poate compara cu iluminatoarele de la Becca la o diferenta de pret considerabila. Ceea ce-mi place la formula este ca nu contine ulei si poate fi folosit si de persoanele cu ten mixt sau gras fara sa se teama ca le va luci fata intr-un mod neplacut.


Un alt produs pe care il am de ceva vreme si dupa care intind mana des este blushul Hot Mama! pe care l-am primit de la o cititoare fidela a blogului (multumesc Anamaria). Este pigmentat, textura este extrem de fina si ii ofera tenului efectul de ten sanatos. Mie nu mi-a placut blushul Orgasm de la NARS si nici Coralista de la Benefit nu m-a convins, insa Hot Mama! mi se pare combinatia ideala intre ele asa ca atunci cand l-am descoperit am "scapat" de cele doua si am ramas doar cu cel de la theBalm.


Bronzerul Bahama Mama era pe lista mea de curiozitati de ceva vreme, insa nu l-am luat pentru ca am destule bronzere si incerc sa cumpar cu cap (o sa vedeti saptamana viitoare ca am avut o scapare, dar asta e alta poveste), asa ca m-am bucurat mult cand am vazut ca cei de la Douglas mi l-au trimis. L-am folosit din ziua cand l-am primit si-mi place mult. Este mat, nu contine talc si este ce mi-as fi dorit sa fie Laguna de la NARS. Iar pretul este mai mult decat bun.


Ambalajele de la theBalm mi se par o poveste si chiar imi plac, iar produsele pe care le-am incercat pana acum mi s-au parut extrem de bune, asa ca pe viitor vreau sa mai incerc si altceva de la ei. Daca aveti recomandari le astept in comentarii. Mai jos gasiti swatchuri pentru cele trei produse de care v-am povestit astazi, nu am folosit nici o baza, sunt realizate cu o simpla trecere a degetului peste produs si sunt in lumina naturala.


Mary-Lou Manizer | Hot Mama! | Bahama Mama

Stiti produsele theBalm? Care este preferatul vostru de la ei?

8 comentarii

  1. Si rujurile lichide mate meet matte hughes sunt geniale, rezista fantastic, nu lasa senzatia aia de strâns si au un gust usor mentolat-vanilat yummy

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm, blush-ul arată foarte pe placul meu, ia să îl testez și eu cu prima ocazie. Eu încă sunt super îndrăgostită de paleta Nude tude, e undeva în top 5, dacă nu chiar top 3, palete favorită. Exceptând un fard mai nasol din ea, restul sunt de vis. Știu că nu te ajută, că farduri noi e ultimul lucru care-ți trebuie... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit la paleta aia cand am scris ca multa lume o lauda. :)

      Ștergere
  3. Eu inca nu mi-am luat vreun produs de la The Balm, dar am tot folosit de la prietenele mele. La cat de dragute sunt, mi-a fost teama ca doar ambalajul e de ele, dar chiar imi plac destul de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e doar ambalajul, clar. Paleta Nude Tute e extrem de laudata.

      Ștergere
  4. De ce spui ca bronzerul Bahama mama este ceea ce ti-ai fi dorit sa fie Laguna de la Nars? Am Laguna pe lista de bronzere must have. Te-a dezamagit in vreun fel? Pe Bahama Mama il am in paleta Voyage 2 de la TheBalm, performeaza bine, doar culoarea mi se pare putin cenusie pe tenul meu, deschis spre mediu, cu subton rece.

    RăspundețiȘtergere