Multe noutati de la Pupa Milano

17.5.18

Cei de la Pupa Milano au lansat recent o multime de masti si m-am bucurat mult cand am primit toate noutatile de la ei pentru ca mastile fac parte, seara, din ritualul meu de relaxare. Nu am apucat sa le incerc inca pe toate, dar m-am gandit sa va povestesc despre ele pentru ca Pupa are o promotie interesanta in perioada asta - 3 masti la pret de 2 - si daca vreti sa le incercati e bine sa profitati de oferta. Gasiti detalii aici.


Ritualurile de frumuseste din Coreea sunt cele care au inspirat noua gama de masti pentru ten si mie imi place tare mult cum au gandit mastile astea. Vin in ambalaje vesele si colorate si au doar 30 ml (cand le-am vazut in poze mi s-au parut mai mari), iar pretul este unul decent - 33 lei. Este recomandata folosirea mastilor de 2 ori pe saptamana sau la nevoie, nu stiu exact pentru cate utilizari vor ajunge, dar sigur mai mult de 4-5.

Sunt doua masti exfoliante, cu textura de gel, care efectueaza un micro-peeling delicat, dar eficient. Ambele masti contin alfa-hidroxiacizi si microgranule de fructe, cea Exfolianting & Revitalising are extract de lamaie, iar cea Exfoliating & Energising extract de portocala, lucru care pe mine nu ma deranjeaza intrucat mastile stau pe ten doar cateva minute dupa care se clatesc cu apa. Am folosit-o pe cea cu portocala dimineata si mi-a placut cum mi-am simtit tenul dupa: curat, luminos si cu mai multa viata.

Purifying & Smoothing Mask cu argila roz si floare de cires este cea mai buna masca cu argila pe care am incercat-o pana acum. Are o textura extrem de fina, se aplica si indeparteaza extrem de usor, se simte ca un rasfat pentru ten si reuseste sa-l lase neted si catifelat. Mai exista o varianta cu argila verde si ceai verde, insa nu am apucat inca sa o incerc, m-am gandit sa se bucure de ea cineva cu un ten mixt sau gras care are si exces de sebum.

Ultimele doua masti din gama asta sunt doua masti peel-off: Brightening Mask cu aur coloidal si activ iluminator si Pore Perfecting Mask cu carbune de bambus si vitamina E. Am incercat-o pe prima si chiar este aurie, problema mea cu mastile peel-off este ca niciodata nu se usuca cum trebuie si nu pot sa le indepartez fara sa fac "mizerie" si nici asta nu a fost o exceptie, desi s-a curatat mult mai usor. Mi-a placut efectul de ten radios pe care l-am vazut dupa, asa ca o s-o mai folosesc.


Despre celelalte noutati doar o sa va spun cateva cuvinte pentru ca nu am apucat inca sa le incerc pe toate, insa imi place ce-am citit despre ele si o sa vad zilele astea cum sunt. Nose Patches este un program in 3 pasi pentru eliminarea punctelor negre: plasture pentru deschiderea porilor, plasture pentru indepartarea punctelor negre si plasture care hidrateaza si faciliteaza inchiderea porilor. Fiecare pas dureaza 15 minute, iar pretul recomandat este de 29 lei.

Am incercat mastile tip servetel atunci cand le-au lansat cei de la Pupa anul trecut, iar acum au adaugat inca una colectiei lor: Purifying Black Mask cu carbune vegetal si complex pentru reglarea sebumului (ulei de argan, extract de seminte de susan si extract de Saw Palmetto). Pretul este de 19 lei si daca aveti ten mixt sau gras cred ca o sa va placa.

Masks to fight puffy eyes and dark circles este o masca de tip plasture pentru zona ochilor care ilumineaza si destinde. Formula contine un complex multifunctional si apa distilata de musetel. Anti-age masks sunt plasturi pentru conturul ochilor si ridurile nasolabiale si contin un complex vegetal. Moisturizing Lip Mask contine acid hialuronic si bio-zaharide si ajuta la catifelarea buzelor. Fiecare costa 25 lei si sunt bune pentru un efect rapid de piele mai intinsa si detensionata. N-am plecat niciodata de la premiza ca astfel de produse pot face minuni pentru ca nu au cum, astea de la Pupa sunt usor de folosit, nu aluneca de pe piele si sunt ideale pentru un mic rasfat.


Am lasat la final mastile care m-au entuziasmat mult cand le-am vazut: Nourishing Hand Mask cu unt de karite, extract de mandarina si vitamina PP pentru catifelarea si hidratarea mainilor si Repairing Foot Mask cu extract de miere si extract de ghimbir pentru hidratarea si repararea pielii picioarelor. 

Ambele sunt 29 de lei si la finalul unei zile obositoare au fost exact ceea ce am avut nevoie. Sunt realizate dintr-un material rezistent si nu se rup cand incerci sa le pui (cum mi s-a intamplat cu alte masti de genul asta) si efectul chiar este unul relaxant si pielea dupa folosire se simte hidratata si are un aspect mai neted. Nu consider ca astfel de masti sunt o necesitate, dar mie imi place sa le am in casa si sa le folosesc atunci cand sunt extrem de obosita si tensionata si pielea mea se resimte.


Ati incercat noile masti de la Pupa? Care dintre ele va tenteaza?

Trimiteți un comentariu