Produse organice Solara pentru curatenia casei

16.5.18

Postarea de astazi este un pic diferita de ceea ce cititi pe blog de obicei, insa - asa cum stiti - imi place sa va povestesc si voua cand descopar chestii care imi plac. Despre Bioaleea si produsele Officina Naturae pentru ten si corp v-am povestit in urma cu cateva saptamani, iar astazi vreau sa va povestesc despre Solara, gama lor de detergenti eco bio cu ingrediente organice. Toate produsele le gasiti aici, iar preturile sunt chiar bune.

Produsele Solara au o formula foarte concentrata si chiar este nevoie de o cantitate mult mai mica de produs la fiecare folosire fata de produsele pe care le gasim in comert de obicei. Toate produsele sunt vegane si nu contin ingrediente petrochimice, SLS, SLES, coloranti si nici agenti de decolorare. Surfactantii folositi sunt vegetali, din materie prima procurata din vecinatatea fabricii, cu impact scazut asupra mediului datorita modului de procesare si transportare, iar ambalajele sunt si ele eco friendly, lucru care pe mine ma incanta.


Am folosit in ultimele saptamani sase dintre produsele lor de curatenie si imi plac mult de tot. Detergentul si balsamul de rufe sunt extrem de spornice, nu au un miros puternic (lucru pe care ficatul meu il apreciaza mai mult decat pot spune). Detergentul ajunge pentru 34 de spalari si poate fi folosit atat la spalarea manuala, cat si la masina, iar balsamul ajunge pentru 25 de utilizari si formula este pe baza de ceara vegetala

Celelalte produse pe care le-am incercat sunt: degresantul pentru suprafete multiple (ideal pentru hota, plita, cuptor, dar si pentru ramele si rulourile geamurilor), solutia de curatat suprafete multiple (face o treaba excelenta pe sticla, geam, gresie si faianta), detergentul lichid de vase (special creat pentru persoanele cu alergii si sensibilitate) si detergentul universal cu oxigen activ pentru toate suprafetele lavabile (ajunge pentru 67 de spalari). Eu am ales variantele fara parfum, dar pe site gasiti mai multe variante disponibile in functie de preferinte.


Stiti produsele Solara? Va intereseaza produsele organice pentru casa?

2 comentarii

  1. Pe mine da, un articol pe gustul meu . Sunt deja cativa ani de cand folosesc produse de acest gen , eu le am de la Attitude si le cumpar de pe Vegis . Efectiv nu mai suportam mirosul de dero din comert si mi se intampla de multe ori sa fiu intr-un magazin si sa treaca cineva pe langa mine cu un miros de detergent pe haine mai puternic decat parfumul meu ! Omg !!! Cam toate produsele mele pentru curatenie sunt Eco , recomand cu drag . Cu siguranta le voi incerca si pe acestea .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am patit-o zilele trecute intr-un autobuz. S-a urcat cineva cu un sac de detergent extrem de cunoscut si mirosea peste tot.

      Ștergere