7 intr-o saptamana #165

13.5.18



N-am putut sa ma opresc la doar 7 fotografii saptamana asta pentru ca a fost o saptamana nebuna despre care am multe de spus, insa o sa incerc sa nu ma lungesc. Am primit multe surprize frumoase, insa am stat extrem de prost cu timpul si nu am apucat nici macar sa ma bucur de ele, insa recuperez zilele urmatoare si o sa va spun si voua mai multe. Am avut extrem de putin timp liber si am preferat sa ma incarc cu energie din natura si sa ascult muzica ca sa imi ajut mintea sa functioneze asa cum mi-am dorit. Au zile extrem de pline, insa am invatat extrem de multe lucruri despre mine si am realizat - inca o data - cat de mult m-am schimbat in ultimul an.

Intr-o zi singura zi am reusit sa ajung la cumparaturi pentru ca devenise o chestiune extrem de urgenta si am intrat in graba si la DM sa cumpar Powder Touch de la Nivea si la achizitionarea deodorantului am primit cadou o crema de maini, o afacere extrem de buna. La Lidl am vazut o noua editie limitata de vara si m-au atras exfoliantele pentru corp, l-am luat pe cel cu pepene insa este prea apos si nu ma incanta deloc. Din gama Cien Sun am luat un spray cu protectie solara 30, are alcool ca mai toate produsele cu protectie solara de genul asta, il folosesc doar pentru urgente pe tatuaje - e invizibil si se usuca imediat.

Miercuri am reusit sa "rup" cateva ore numai pentru mine, m-am bucurat de niste flori frumoase si am ajuns la un eveniment Ducray care m-a atras de cand am primit invitatia. Au lansat gama Melascreen, o gama ce protejeaza pielea impotriva foto-imbatranirii si estompeaza petele solare si va spun de acum ca este extrem de interesanta. Formulele sunt curate, unul din produse are un procent mare de acid azelaic, de-abia astept sa folosesc produsele si sa va spun si voua mai multe despre ele, nu m-a incantat de mult timp o gama asa de tare.

Si daca tot am inceput cu ingrijirea pielii o sa continui tot asa. Paula Begoun, fondatoarea brandului Paula's Choice a venit in Romania impreuna cu Bryan Barron pentru prelansarea unui gama anti-poluare extrem de interesante. Vineri am publicat si un interviu pe blog cu Paula, i-am pus 10 intrebari care mi s-au parut extrem de interesante si sper ca v-au placut si voua raspunsurile. Corina - sau Pasagera asa cum multe o stiti - imi este prietena si am fost acolo si in calitate de blogger, dar si ca prietena ca sa o ajut, asa ca pentru mine a fost o zi nebuna. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre eveniment sau cum mi s-au parut Paula si Bryan spuneti-mi si o sa scriu o postare separata pentru ca am petrecut ceva timp cu ei si am aflat multe lucruri.

Gama de care va spuneam se numeste Defense si a fost creata pentru a ne ajuta sa luptam cu efectele poluarii si cu ceilalti factori de stres care ne afecteaza pielea. Oficial gama se va lansa in toamna si atunci va fi disponibila si in Romania, o sa va povestesc mai multe dupa ce folosesc produsele o perioada, insa la momentul asta pot sa va spun ca sunt 4 produse: un cleanser care isi schimba textura dupa aplicarea pe ten, un ser exfoliant cu derivati de acid azelaic, retinol si niacinamide si doua produse hidratante. Ambele produse hidratare sunt extrem de interesante, cel pentru zi are SPF30, filtre minerale si efect iluminator si cel pentru seara are o textura extrem de usoara si contine acid azelaic, peptide, ceramide si antioxidanti.

Sambata seara si azi au fost in sfarsit clipe de liniste pentru mine, asa ca am profitat si m-am bucurat de aer curat, de momente de relaxare, am privit in urma la saptamana asta si am avut niste sentimente extrem de frumoase. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Am vazut noua gama din Lidl si bine ca nu am luat nimic! :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine, sunt produse mult mai misto care merita incercate. :)

      Ștergere