Un duo nude de la Note Cosmetics

2.5.18

Cred ca deja stiti care sunt preferintele mele atunci cand vine vorba de buze. Pasiunea mea pentru nude lips este veche si nu cred ca o sa ma "lecui" vreodata de ea, chiar daca din cand in cand mai incerc si altceva. Am o multime de rujuri si glossuri in nuante nude, dar tot mai vreau. Ultimele care au ajuns in sertarele mele sunt de la Note Cosmetics. Produse Note gasiti aici sau direct pe siteul lor - aici - unde ofera transport gratuit pentru comenzile de peste 100 lei.


Cele doua produse de care vreau sa va spun astazi sunt rujul Creamy Nude din gama Ultra Rich Color Lipstick si glossul Vanilla Sky din gama Long Wearing Lipgloss. Ambele au formule pigmentate si hidratante, cu gust vanilat. Rujul este imbogatit cu ulei de argan si unt de cacao, iar glossul cu ulei de macadamia si unt de shea. Se simt foarte confortabil pe buze, nu usuca deloc si rezista destul de bine.

Nuantele pe care le am eu sunt nude si sunt potrivite unui ten deschis la culoare (pe un ten mai inchis nu vor arata bine), insa daca preferati alte culori gasiti o multime de alte nuante interesante in gamele astea de la Note Cosmetics. Formula produselor m-a impresionat, in conditiile in care preturile nu sunt deloc mari. 

Daca va tenteaza produsele Note urmariti promotiile de pe Elefant si de pe siteul lor pentru ca apar periodic oferte extrem de bune. Eu am adunat in ultimul an multe produse de la ei si le folosesc des pentru ca nu sunt testate pe animale si formulele sunt gandite sa ofere si ingrijire, nu doar sa aiba un scop estetic. Gama Mineral e un pic mai scumpa, dar are niste produse extrem de bune.


Ati incercat produsele pentru buze de la Note Cosmetics? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Foarte frumoasa nuanta de nude are rujul. Si formula pare sa promita, nu vad aspectul ala uscacios care ma scoate din minti daca nu e vorba de un ruj mat. Cu glossul cred ca eu una renunt, am tot incercat de cateva luni sa ma imprietenesc cu ele avand in vedere ca au reintrat in tendinte. But nope! Creamy lipsticks or matte ones, cu glossul nu merge relatia!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer glossurile, chiar zilele astea ma gandeam ca ar trebui sa fac curat ca am adunat prea multe.

      Ștergere