Rasfat cu produse Pinks Boutique

30.5.18

In ultimele doua saptamana am folosit doua produse pentru corp de la Pinks Boutique, un brand nou pentru mine, brand care se gaseste exclusiv pe OrgaBeauty. OrgaBeauty este un magazin on-line de produse organice si naturale de ingrijire pentru corp, ten si par si au o multime de branduri interesante, iar pana la sfarsitul lunii mai ofera si transport gratuit, asa ca faca va doriti ceva de la ei profitati de oferta.

Pinks Boutique este un brand englezesc care mizeaza pe puritate, folosind numai ingrediente organice, certificate de Soil Association. Cantitatea corecta din fiecare ingredient si ulei esential este folosita pentru a livra un beneficiu cu adevarat terapeutic. Toate formulele sunt create fara iritanti ai pielii, hormoni chimici modificati, conservanti daunatori, culori artificiale, parfumuri sau ingrediente modificate, de origine animala. Produsele vin din surse sustenabile si sunt 100% biodegradabile, iar ambalajul este menit sa minimalizeze deseurile din plastic, fiind folosite recipiente din sticla si plastic reciclabile. Ingredientele si produsele nu sunt testate pe animale, lucru care pe mine ma incanta.


Cei de la OrgaBeauty mi-au oferit posibilitatea sa imi aleg cateva produse de pe site pentru a le incerca si pentru ca am multe produse incepute pentru ten, m-am decis sa-mi aleg doua produse pentru corp care sa-mi ofere momente de rasfat. M-am decis pentru Pinks Boutique, desi ma tentau si niste produse de la Wooden Spoon si Moa London. Olive' Secret si Pure Skin Food sunt alte doua branduri pe care le-am descoperit pe OrgaBeauty si de la care vreau sa incerc produse pe viitor.

Lemongrass Sugar Body Scrub este un exfoliant pentru corp cu particule din trestie de zahar, infuzat cu uleiuri esentiale din citronela si mandarine, care ajuta la detoxifierea si exfolierea intregului corp. Se aplica pe pielea umeda si se maseaza cu miscari circulare, particulele de zahar se dizolva, iar pielea ramane hidratata si revigorata. Este un produs extrem de misto, care ingrijeste si relaxeaza si, chiar daca are un pret mai piperat, nu se consuma repede pentru ca este foarte spornic.
 

Ca sa completez actiunea exfoliantului am ales Sweet Orange & Neroli Body Balm, un balsam pentru corp cu textura aerata ce contine extract de neroli ce are proprietati de tonifiere si este util in drenajul limfatic, stimuland circulatia. Aroma produsului este una dulce si fructata data de uleiul de portocale dulci. Este un produs cu o textura extrem de usoara si care se absoarbe repede in piele, un rasfat care binedispune si relaxeaza.


Produsele imi plac mai mult decat ma asteptam si sunt genul de lucruri care iti fac viata mai frumoasa la finalul unei zile nebune. Ma mai tenteaza cateva produse de la Pinks Boutique: balsamul pentru picioare, elixirul cu menta si eucalipt pentru camera si canapele si gomajul cu bambus si ovaz pentru ten. Ati incercat produse de la Pinks Boutique? Stiti brandul? Ati auzit pana acum de magazinul OrgaBeauty?

2 comentarii

  1. Nu am auzit de magazinul asta , tot elixirul cu menta si eucalipt ma tenteaza si pe mine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca au o oferta noua misto luna asta, cand am timp ma mai uit pe site sa vad ce mai gasesc. :)

      Ștergere