Fa lanseaza gama Island Vibes

15.5.18

Fa a lansat de curand gama Island Vibes, o gama de produse certificate vegan cu arome inspirate de trei destinatii de vis: Hawaii, Fiji si Bali. Fructe exotice, atmosfera tropicala, culori vesele si multa relaxare - asta "striga" noile produse lansate. Hawaii Love miroase a ananas suculent si a flori de frangipani, Fiji Dream combina pepenele verde cu ylang-ylang, iar Bali Kiss este o combinatie de mango si vanilie.


Produsele se gasesc deja in magazine si preturile sunt mai mult decat accesibile, iar in varianta Hawaii Love - cea pe care o am eu - este si o noutate extrem de interesanta, primul produs Fa de acest gen. Mirosul produselor este unul exotic si tropical, ananasul se combina foarte bine cu florile de frangipani, pentru care eu am o slabiciune de ceva vreme. Nu mi se pare ca persista mult pe piele, insa este o aroma placuta de vacanta si voie buna.

Pe langa deodorantul spray si gelul de dus de care n-o sa va spun multe pentru ca sunt sigura ca le stiti deja si le folositi ca si mine (Oriental Moments si Pink Passion sunt cele doua arome Fa pe care eu le am mereu in casa) exista o noutate, asa cum am zis mai sus - un gel de dus exfoliant cu seminte de caise. Din cate am inteles se gaseste doar in varianta Hawaii Love si eu am fost extrem de curioasa sa-l incerc. Este un produs bland, care curata si exfoliaza delicat pielea, mie imi place sa-l folosesc dimineata pentru ca imi da o stare bine care imi place mult.


Ati mirosit noile arome Island Vibes de la Fa? Care este preferata voastra?

6 comentarii

  1. Mango si vanilie este wow... 🙂☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna intr-un mare fel stiu, nu am ajuns inca in magazine sa vad cum e. :)

      Ștergere
  2. Wow! N-am mai folosit produse Fa de foarte multi ani, dar mango si vanilie suna extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noile produse din gama FA Island Vibes cu aromă de mango și vanilie sunt chiar fantastice,am rămas impresionată de aroma fructelor tropicale

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incercat aromele tropicale bali kiss cu parfum de floare de mango si vanilie. Formula blanda a gelului de dus creeaza o spuma bogata si lasa pielea catifelata iar deodorantul asigura o protectie indelungata. Nu mai zic ca miros divin, ducandu-ma cu gandul la o vacanta tropicala in Bali.

    RăspundețiȘtergere
  5. #Feelfantastic# Eu folosesc Gelul de dus si deodorantul Fa Fiji dreams!Este super aromat!miroase a vara!!!❤️Si dupa folosirea lui nu imi trebuie vreo crema de hidratare!!este perfect pentru mine!!

    RăspundețiȘtergere