Cumparaturi de pe Aoro

29.5.18

Saptamana trecuta am primit coletul cu produsele pe care le-am comandat de pe Aoro si am reusit ieri sa fac cateva poze, asa ca astazi vreau sa va arat ce mi-am luat si sa va spun si de ce am facut alegerile astea, poate va ajuta in caz ca sunteti in cautare de produse noi sau de produse de la branduri pe care nu le-ati incercat pana acum.

Am comandat sase produse in total si dintre ele trei sunt pentru ingrijirea tenului. Lumene Valo (Light) Nordic-C Glow Boost Essence e pe lista mea de dorinte de ceva vreme, e o lotiune nutritiva iluminatoare cu vitamina C si acid hialuronic despre care am citit multe pareri bune - daca va intereseaza o gasiti aici. Vitamina C este unul dintre ingredientele mele preferate si pentru ca-mi place mult serul cu vitamina C de la Sesderma mi-am luat si crema de ochi din aceeasi gama. O gasiti aici, insa o sa va spun si eu mai multe despre gama asta in curand pentru ca merita.

Ultimul produs pentru ten este unul de care v-am mai povestit pe blog de la un brand pe care l-am tot recomandat - este vorba de Multi Essence 4w1 de la Bielenda, pe care am terminat-o recent si am decis sa o cumpar iar. Produsele Bielenda au formule curate si preturile sunt mai mult decat accesibile, v-am spus de-a lungul timpului pe blog despre mai multe produse de la ei care chiar merita incercate.


Singurul produs de machiaj din comanda asta este de la Artdeco, un brand care imi place tot mai mult si de la care folosesc mereu produse. Blushul Fata Morgana din colectia Savanna Spirit (il gasiti aici) mi-a atras atentia de cand l-am vazut on-line, insa de-abia acum l-am gasit in stoc. Am profitat si de o oferta cand am plasat comanda si am primit cadou o geanta de calatorie de la Artdeco extrem de misto si cu un mesaj care imi place mult. Nu am apucat sa ii fac poza acum, dar o sa o vedeti cu alta ocazie.


Nu aveam intentia sa comand vreun parfum, dar ... s-a intamplat. Warm Vanilla Sugar este aroma mea preferata de la Bath&Body Works (gasiti aici toate produsele lor) si imi doream de mult sa incerc si apa de toaleta. Nu este o aroma pentru perioada asta, dar stiti si voi cum e cu cumparaturile. Am vrut produsul asta si l-am luat, stiu ca o sa ma bucur de el in serile de toamna.


Ultimul produs din comanda a fost o necesitate. Am tot purtat pe unghii ojele Dazzle Bomb de la Catrice si-mi plac la nebunie, dar cand trebuie sa sterg oja e un cosmar, asa ca am cautat o baza peeling pentru oje si am gasit una chiar de la Catrice - Glitter Peel-Off Base & Top Coat. Nu am apucat inca sa o incerc pentru ca m-a "lovit" iar iubirea pentru ojele metalice, dar daca va tenteaza o gasiti aici.


Ati comandat recent de pe Aoro? Ce v-ati cumparat?

3 comentarii

  1. Sa le folosesti cu drag , am primit comanda in aceeasi zi cu tine, am luat si eu un blush de la Artdeco, acela cu pasarea colibri pe el , am primit cadou geanta si nu ma asteptam sa fie asa mare, credeam ca e portfard mic :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut 3 produse Artdeco in cos, dar pana la urma am zis ca iau doar unul. Tu ce ti-ai luat?

      Ștergere
  2. Blushul Beauty of Nature , fac ce fac si aleg doar makeup de care mi-e mila sa ma ating :)) Mai am un blush tot de la ei, este acela cu flori si nu l-am atins inca .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere