7 intr-o saptamana #167

27.5.18



Saptamana asta nu am fost foarte prezenta pe blog pentru ca nu am avut nici timp si nici nu mi-a stat mintea sa scriu. A fost o saptamana cu foarte multe emotii pentru mine, a inceput cu o zi care pentru mine are o incarcatura emotionala foarte mare si peste care mi-e destul de greu sa trec in fiecare an si s-a terminat cu o revedere care mi-a placut la nebunie si m-a umplut de amintiri si de emotii care mai de care mai intense.

Am inceput sa folosesc cateva produse din gama Melascreen de la Ducray si primele impresii sunt extrem de bune, chiar sunt curioasa sa vad ce se intampla mai departe. Am aflat mai multe despre gama Color Intensity de la Joico si iar am in cap sa-mi fac niste suvite colorate, insa tot nu sunt decisa sa ma decolorez pentru ca pe parul meu negru nu exista asta varianta. Am primit multe produse de la Essence si am descoperit cateva care sunt chiar bune si vreau sa va povestesc si voua despre ele.

De obicei cand ma apuc sa scriu imi "curg" cuvintele, insa astazi nu e una din acele zile. Ma tot uit la monitor si tastatura de ceva vreme si simt ca nu mi se leaga gandurile. Ieri, in afara de cateva chestii extrem de scurte pe Instagram, nu am avut deloc contact cu Internetul si chiar mi-a prins extrem de bine, poate si asta sa fie cauza pentru care azi mi-e greu sa-mi pun gandurile in cuvinte.

Ieri am ajuns la liceu (George Cosbuc din Bucuresti) pentru intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului si, desi nu ma asteptam, a fost una din cele mai misto experiente de viata din ultimii ani. Ne-am adunat destul de multi, desi suntem imprastiati prin lumea asta, am revazut o parte din profesori si am ras asa cum o faceam alta data. Insa ceea ce mi-a placut la nebunie a fost ca am fost acolo toti cu sufletul deschis si cu o bucurie care nu poate fi descrisa in cuvinte. Ne-am vazut dimineata la 10:30 si ne-am despartit unii dintre noi dupa aproape 12 ore, ceea ce spune mai multe decat as putea sa o fac eu prin niste simple cuvinte. Daca viata va ofera sansa sa participati la astfel de evenimente nu le ratati, chiar daca va ganditi ca n-ati avut nimic in comun cu anumiti colegi/ profesori, sunt momente care va vor atinge sufletul intr-un fel de care va veti aminti mult timp.

Urmeaza cateva zile mai linistite si chiar vreau sa ma odihnesc, sa ma bucur de clipe fara presiune si chestii de facut, sa respir si sa zambesc. Voi ce planuri aveti zilele astea?

7 comentarii

  1. MA bucur ca ti-a placut la intalnirea cu fostii colegi de liceu. Eu de-abia o astept pe a mea, chiar daca am avuzit si povesti mai putin placute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am auzit multe, insa stii cum e ... fiecare experienta e diferita. Eu inca mai zambesc larg cand ma gandesc la ziua aia. :)

      Ștergere
  2. Si eu am avut intalnirea de 10 ani, a fost o experienta frumoasa, insa am avut eu anumite probleme care nu m-am lasat sa ma bucur pe deplin, insa cat a fost a fost ok. Azi m-am intalnit cu niste rude la un grayar si m-am foarte bine, a fost o zi superba, mi-am incarcat putin bateriile. Sa ai o saptamana frumoasa si usoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a placut mult intalnirea, ma bucur ca am trait experienta asta. :)

      Ștergere
  3. Cami draga, ai idee pe unde s-ar gasi sprayul ala de la Joico? Mi-am luat un tratament nuantator de la ei, dar e atat de rosu, inca nu indraznesc sa mi-l torn pe suvite :)
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E sigur in magazinul on-line al celor de la Topline. :)

      Ștergere
    2. Multumesc, o sa casc ochii :)

      Ștergere