7 intr-o saptamana #164

6.5.18


Saptamana asta este una despre care nici nu vreau sa vorbesc, a inceput cu o poveste SF care atinge cotele penibilului, abdurdului si nu numai si de care o sa va povestesc la un moment dat pentru ca are legatura cu blogul si cu voi, insa in momentul asta nu pot s-o fac din niste motive care mi se par ireale. Toata treaba asta m-a scos putin din ritm si m-a facut sa-mi pun niste intrebari despre democratie, despre adevar si multe alte chestii, dar in acelasi timp m-a facut sa fie recunoscatoare pentru ceea ce sunt si ce am.

Am incercat sa balansez cumva lucrurile si sa scap de presiunea pusa inutil pe mine de toata situatia asta, asa ca am iesit mult in natura si am incercat sa petrec timp frumos pentru sufletul meu. Nu am facut foarte multe poze si nici nu mi-a stat capul la lucrurile pe care le aveam de facut, nici nu prea am dormit pentru ca mi-a fost extrem de greu sa-mi linistesc mintea. 

Tenul meu a resimtit si el tensiunea si stresul din ultimele zile, au fost cateva seri cand tot ce-am putut sa fac a fost sa ma demachiez si sa ma duc direct in pat, chiar daca nu am reusit sa dorm. In momentele cand am reusit sa-mi fac timp pentru mine am folosit cateva produse de la Lierac si am incercat noile masti de la Pupa si Nivea. Vreau sa va povestesc mai multe despre ele, insa nu stiu cand se va intampla asta pentru ca am un program extrem de incarcat si de rezolvat niste lucruri care nu erau in planul meu. 

Despre produsele de la Aura Cacia (le gasiti aici) v-am mai spus pe blog, imi plac la nebunie amestecturile lor de uleiuri, iar din tot ce-am incercat Expressive Throat e preferatul meu si l-am folosit aproape zilnic saptamana asta. In momentul asta pot doar sa va spun ca sunt intr-un punct in care incerc sa nu las nimic sa-mi afecteze linistea interioara si sper ca asa faceti si voi. Adesea suntem pusi in situatii stresante care nu au nici o legatura cu noi si trebuie sa le facem fata cat mai bine, asa cum putem, fara sa ne facem singuri rau.

Sfarsitul de saptamana a fost unul incarcat emotional pentru mine pentru ca azi se fac niste ani de cand tata nu mai e fizic langa mine si nu e niciodata usor, asa ca dupa ce-am facut ce aveam de facut am incercat sa ma relaxez si sa ma incarc cu energie. Sper din tot sufletul ca saptamana voastra a fost mai buna decat a mea.

6 comentarii

  1. Of, imi pare rau sa aud asta , sper sa se rezolve totul cu bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc din tot sufletul sa iti fie bine. Dumnezeu il are tot timpul in paza Lui, sa te gandesti tot timpul asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cami draga, habar n-am ce s-a intamplat, dar daca tot am trecut pe aici, m-am gandit sa-ti las o inimioara. Asa, de incurajare <3

    RăspundețiȘtergere