Produse de par care m-au convins

12.6.17

Mi se pun des intrebari despre produsele pe care le folosesc pentru ingrijirea parului, daca merita sau nu sa investim bani in produse scumpe, daca un produs de protectie termica este sau nu necesar si multe altele. V-am aratat in ultimele zile cateva produse noi pe care mi le-am cumparat pentru par, insa astazi vreau sa va povestesc despre cele pe care le-am folosit in ultima perioada pentru ca mi-au placut mult si parul meu este intr-o stare foarte buna.
 
Despre sampoanele si balsamurile de la VO5 v-am povestit de multe ori in ultimii ani, am descoperit produsele lor intamplator si mi se potrivesc foarte bine, asa ca ma intorc mereu la ele. Am incercat multe din gamele lor, Cherish my colour era cea pe care nu am gasit-o in Romania (produse VO5 am gasit la Hello Free Z One Discount si la 99cents) si pe care mi-o doream asa ca am luat cand am dat ultima comanda la Boots (livreaza in Romania de ceva vreme, v-am mai spus asta pe blog).
 
Cherish my colour este gama pentru par vopsit si contine filtre UV si cinci uleiuri (argan, jojoba, caise, avocado si samburi de struguri). Eu am par normal, care nu are tendinta de ingrasare (cu putina grija pot sa ma spal la 4-5 zile) si nici scalp sensibil, iar gama asta mi-a placut mult. Curata foarte bine parul si il lasa matasos si stralucitor, usor de pieptanat, iar asta este exact ceea ce caut eu la produsele de genul asta. Give me moisture si Smoothly does it sunt celelalte doua game care imi plac mult.


Mastile de par pe care le-am folosit in ultimele saptamani sunt luate de la Hello Free Z One Discount si au fost pana in 20 lei. Masca Give me moisture de la VO5 mi se pare nemaipomenita si este in topul mastilor folosite de mine de-a lungul timpului, clar o s-o mai cumpar pe viitor. Thermal Recovery de la TRESemme a fost luat din impuls, insa imi place la fel de mult. Ambele hranesc parul in profunzime si il lasa matasos si usor de pieptanat (o mare problema cand ai par mult, cret si lung).


Combinatia de mai jos o folosesc de cateva luni bune la fiecare spalare si parul meu este extrem de incantat - nu se mai electrizeaza asa rau, este stralucitor si are si putin volum la radacina. Cele trei produse in cauza sunt Frizz Remedy Lightweight Conditioning Spray din gama Miracle Recharge de la Aussie, Bi-Phase Conditioning Spray (cu ulei de argan si migdale) din gama Oleo Radiance de la TRESemme si Youth Boost Full Emulsion Spray tot de la TRESemme. Primele doua produse le aplic pe lungimea parului, iar ultimul la radacina.


Ultimele trei produse pe care vreau sa le laud in postarea astea imi plac mult, insa nu le folosesc mereu, de asta le-am mentionat la final. Sprayul de texturare de la TRESemme l-am mai laudat pe blog, imi place mult si chiar face o treaba buna - este mai umed decat ce foloseam eu inainte, insa nu incarca parul si pot sa-l folosesc fara sa fie nevoie sa ma spal dupa cateva ore.
 
Uleiul de maracuja din gama Hydrating Therapy de la Biosilk este o iubire mai veche. Desi am multe uleiuri dupa asta intind cel mai des mana pentru ca mi se pare eficient si bland, eu l-am luat la un pret bun de pe StrawberryNET, il gasiti si in magazinele de la noi. Sea Salt Texturising Spray de la Toni&Guy este unul din putinele sprayuri de genul asta care mi-a placut - fata de altele de gen nu lasa parul asa batos si buclele sunt destul de reusite (incarca si el si necesita spalare dupa, cel putin eu nu suport sa stau cu parul asa, dar cand vreau bucle "de mare" dupa el intind mana, desi mai am inca vreo 2 sau 3 de la alte firme). Eu am o varianta travel size, insa l-am vazut recent la cei de la Hello Free Z One Discount la un pret bun in varianta full size.
 

Ati incercat vreunul dintre produse?
 
P.S.: Produse Aussie gasiti aici, iar produse de la Toni&Guy aici. Uleiul de la Biosilk l-am vazut la un pret bun aici, restul nu stiu de unde s-ar putea lua on-line (produse TRESemme mai aduc cei de la Elefant, asa ca puteti sa mai verificati siteul din cand in cand).

Un comentariu

  1. Tresseme am avut si eu si m-am impacat cu mastile lor, dar la sampoane daca imediat fac matreata , ma cam feresc sa mai fac incercari, Acum am ramas la Londa Professional antimatreata, si vad ca isif ace treaba , iar pentru lungimea parului foosesc OGX cu cafeina. Am parul vopsit si incerc sa imi menajez culoarea sa reziste mai mult, dina cest motiv nu folosesc samponul anti matreata si pe lungime. Par tentante, dar cum free discount nu e in iasi....... caut pe alte siteuuri si nu gasesc mereu preturi bune.
    Daca ar face si ei un site, ar fi bine si cu siguranta ar creste vanzarile!!

    RăspundețiȘtergere