Paula's Choice Resist Omega+ Complex Serum

19.6.17

 
Povestea mea de iubire cu acizii grasi omega 3, 6 si 9, dar si cu ceramidele nu este una noua - v-am povestit cu mai multe ocazii pe blog ce fac pentru ten si de ce imi plac, insa prea multe optiuni nu prea am gasit pe piata - am folosit o perioada lunga de timp serul Flawless Future de la Elizabeth Arden,  iar cand am vazut ca cei de la Paula's Choice scot pe piata Resist Omega+ Complex Serum m-am entuziasmat, mai ales ca pretul este mult mai bun decat cel al produsului de la Elizabeth Arden. Omega+ Complex Serum poate fi achizitionat de aici si va spun de la inceput ca eu cred ca merita din plin.
 
Formula este una extrem de misto, plina de acizi grasi esentiali, antioxidanti si ceramide reparatoare, care ajuta tenul sa repare si sa intareasca bariera naturala, in timp ce rejuveneaza si hidrateaza pielea deshidratata si amelioreaza semnele imbatranirii pielii. Textura este una lejera de lotiune, se simte extrem de placut pe ten si pare ca se topeste in contact cu pielea, mie imi place la nebunie sa-l folosesc seara si sa ma minunez dimineata cat de fin si radios imi este tenul. L-am folosit si in diminetile cand mi s-a parut ca tenul meu da semne de deshidratare, insa prefer sa-l folosesc seara.
 
Desi mai am putin si implinesc 38 de ani, tenul meu nu arata asta deloc si stiu exact ce a reusit sa il mentina tanar si sanatos, iar ceramidele si acizii grasi omega sunt pe lista asta alaturi de retinol, acid hialuronic, niacinamide si alte cateva ingrediente benefice pentru ten. Nu am riduri, iar tenul meu este normal, fara probleme, singurele care au necesitat mai multa atentie in ultima vreme au fost cateva linii fine de sub ochi (perioada cand n-am purtat lentile de contact si n-am vazut tocmai bine si-a spus cuvantul) si nasul (care in cazul meu a fost mereu incarcat si cu tendinte de uscare, indiferent de produsele pe care le-am folosit).
 
Ceea ce am sperat cand am pus mana pe produsul asta a fost sa hidrateze exact zonele cu probleme si sa vad o diferenta acolo si dupa mai mult de o luna de cand am inceput sa-l folosesc pot sa spun ca face exact ceea ce am sperat - atat zona de sub ochi, cat si lateralele nasului sunt fine si nu prezinta semne de deshidratare, chiar daca a fost extrem de cald si eu la antrenamente transpir foarte mult. Daca aveti tenul deshidratat/ uscat si nu ati gasit nimic care sa va ajute e o optiune foarte buna de luat in seama (eu as recomanda serul asta si ca crema de ochi in cazul in care zona ochilor este mai uscata decat restul fetei, face o treaba nemaipomenita).
 
L-ati incercat? Va tenteaza?

Un comentariu