Gel de dus concentrat Yves Rocher

8.6.17


Despre gelurile de dus de la Yves Rocher v-am povestit de multe ori pe blog, incepand de luna asta vom gasi in magazine o noua varianta concentrata care a luat nastere datorita grijii pe care cei de la Yves Rocher o au pentru planeta si mediul inconjurator. Ceea ce au facut practic este sa concentreze un gel de dus de 400 ml intr-unul de 100 ml care sa ofere acelasi numar de spalari (40) si au reusit asta printr-o structura brevetata alcatuita din straturi multilamelare.
 
Pe mine m-a intrigat atat conceptul, cat si noul ambalaj cu capsula de tip valva (ambajajul poate fi refolosit, deci mi se pare ideal de pastrat pentru calatorii pentru ca este compact si nu sunt sanse sa curga produsul) care permite eliberarea unei picaturi necesara pentru un dus printr-o simpla apasare. Trebuie sa marturisesc ca eu n-am crezut ca o singura picatura este suficienta pentru un dus, dar m-am inselat si am descoperit asta doar folosind produsul.
 
Formula este extrem de concentrata si nu contine parabeni sau conservanti, iar aromele sunt extrem de placute. Noul gel de dus concentrat s-a lansat in trei variante: mango & coriandru pentru momentele cand avem nevoie de energie (este perfect pentru dimineata), masline & petit-grain (pentru clipele de relaxare) si vanilie Bourboun (cand vrem un pic de senzualitate). Eu stiam toate trei aromele si imi plac in egala masura, am observat ca cel mai des am intins mana dupa cel cu masline si petit-grain, semn ca ceea ce imi lipseste acum sunt clipele de relaxare.
 
Va plac gelurile de dus de la Yves Rocher? Cum vi se pare varianta asta concentrata nou lansata? Care dintre cele trei arome va tenteaza mai mult?

8 comentarii

  1. Foarte interesant, deși clar va trebui să încerc să văd cum pot întinde o picătură pe atâția centimetrii câți măsor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte mult imi plac si sunt numai bune pentru bagajul de vacanta. Sunt pe aceeasi lungime de unda cu conceptul lor, buna initiativa au luat.
    Mama l-a primit pe cel cu masline cadou in magazinul Yves Rocher, luni de Ziua Mediului.
    Toate aromele imi plac, le-as vrea pe toate :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu care pun gel pe mine juma de sticla, ce o sa ma fac? Zice bine Cristina, perfecte in vacanta ca ma caram cu bidonul de gel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o părere bună, YR are geluri de dus OK,îmi plac toate aromele!

    RăspundețiȘtergere