Cumparaturi de la Douglas, Paula's Choice, iHerb si Hello Free Z One Discount

9.6.17

In ultimele doua saptamani mi-am luat cateva produse de care aveam (sau nu prea) nevoie si le-am adunat astazi pe toate la poze pentru ca stiu ca va plac astfel de postari si ca va inspira sa incercati produse noi. Am facut atat cumparaturi on-line, cat si direct in magazine, accentul a fost pe produse pentru par si masti de fata, dar s-au mai strecurat si alte produse.


Am avut un voucher la Douglas, asa ca am profitat si mi-am luat doua produse de la Kardashian Beauty Hair pe care voiam sa le incerc de ceva vreme: balsamul spray (l-am incercat acum ceva intr-un salon si mi-a placut mult) si Black Seed Oil pe care l-am vazut laudat de multe ori pana acum (eu am luat varianta de 15 ml pentru ca am multe alte uleiuri pe care le folosesc, 17 lei a costat si tinand cont de cat de greu se folosesc uleiurile mi se pare cea mai convenabila varianta).
 
Gelul de sprancene de la BeYu l-am gasit la oferta si l-am pus direct in cos, iar mastile sunt un rasfat pe care mi l-am oferit singura. Despre masca de ochi de la Teaology v-am povestit zilele trecute, iar mastile de la StarSkin le-am mai laudat in trecut pe blog - de data asta am ales varianta Brightening pe care nu-mi amintesc daca am incercat-o sau nu. Noutatea este masca de la Mitomo, nici nu stiam ca cei de la Douglas au produse de la ei, eu am ales varianta cu acid hialuronic.



De la Paula's Choice mi-am luat Clinical 1% Retinol Treatment - pana pe 15 iunie au 10% reducere la concentratele anti-aging si tratamentele full-size, asa ca am profitat pentru ca tocmai am terminat un nou tub de retinol. V-am povestit pe blog de multe ori de ce consider ca retinolul nu trebuie sa lipseasca dintr-o rutina de ingrijire, iar din tot ce-am incercat eu pana acum asta este produsul care m-a convins (este a treia sau a patra oara cand il iau si asta spune tot).
 
Nu aveam nevoie de un nou fond de ten, insa dupa ce-am incercat primerul din gama Resist am inceput sa ma gandesc si la fondul de ten, asa ca s-a intamplat. O sa va povestesc mai multe despre el intr-o postare separata pentru ca deja am primit intrebari cand vi l-am aratat intr-o poza pe Instagram.


Am dat o comanda pe iHerb cu cateva produse pentru bucatarie si am adaugat si doua masti de la Miss Spa: Brighten Pre-Treated Gel Eye Masks si Oxygenating Bubble Mask. Am mai avut in trecut cateva masti de la ei si mi s-au parut ok. Nu fac minuni (eu oricum nu cred in asa ceva), insa pe mine ma ajuta sa ma relaxez si pielea se simte mai bine dupa ce le folosesc, asa ca din cand in cand consider ca merita sa ma rasfat putin.


Ultimele cumparaturi le-am facut la Hello Free Z One Discount. M-am oprit intr-o zi in magazinul lor din Pantelimon sa imi iau un dezinfectant pentru maini si mi-au mai scapat si alte produse in cos. Sprayul de la Palmer's ma tenteaza de ceva vreme (am deja celelalte doua variante), asa ca am profitat si l-am luat, iar spuma de ras a avut un pret bun si chiar imi trebuia, asa ca n-am mai stat pe ganduri.
 
M-am abtinut cu greu la produsele pentru par, aveau cateva chestii interesante de la Toni&Guy (sampoanele uscate erau pana in 20 lei, erau si cateva produse travel size), pana la urma mi-am luat doua chestii de la TRESemme: pudra Texture Style (am si sprayul din gama asta si-mi place mult de tot) si o masca de par Silky Smooth.


Voi ce v-ati cumparat in ultima perioada? Va tenteaza ceva din ce mi-am luat eu?

13 comentarii

  1. Ce faine produse, sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aștept cu interes review pentru primerul și fondul de ten PC, dar sunt curioasă cum o să ți se pară și uleiul Kardashian, atât e de lăudat că până la urmă o să cedez și eu, deși... nu știu când o să folosesc atâta ulei de păr cât am. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-aveam nevoie, dar curiozitatea a invins pana la urma. :))

      Ștergere
  3. Toate produsele sunt minunate!Îmi place autobronzantul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu tot astept sa gasesc in Hello free zone din Tineretului un sampon care imi place foarte mult Vo5 Revive me Daily 2 in1.I-am intrebat pe Facebook, au zis ca l-au adus dar nu era exact varianta asta :( Oricum pusesem in cos samponul si o masca de par dar ajunsa la casa s-a oprit curentul si tranzactia a fost imposibila.Mi-a parut foarte rau mai ales ca nu stau deloc aproape!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca l-am vazut la 99cents, ai incercat si acolo?

      Ștergere
    2. Am vazut ieri la 99cents de la Lizeanu Revive Me Daily, era si 2 in 1, asa ca daca il vrei neaparat il gasesti acolo.

      Ștergere
  5. Am dat si eu o comanda perioada aceea la Douglas si mi-am luat 2 produse pe care le doream mult de tot , fondul de ten de la Giorgio Armani luminous silk si parfumul Mon Paris de la Ysl . Partea faina a fost ca exact in perioada aia aveau o promotie suplimentara la produsele astea doua , mai exact la fiecare in parte am primit cate un mini clutch .

    Nu stiam ca au produse Kardashian pe site dar am notat .
    Sa folosesti cu drag noutatile .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am invartit si eu pe langa fondurile de ten de la Armani pentru ca si eu sunt curioasa, dar bunul simt a invins - am prea multe fonduri de ten. Sa le folosesti cu placere, sa-mi zici cum ti se pare fondul de ten. :)

      Ștergere
    2. Eu aveam doar doua , asta fiind al treilea . Nu am facut niciodata colectie de fonduri de ten pentru ca sunt foarte pretentioasa la ele :) dar oricum a meritat sa-l iau pentru ca am primit si o mini gentuta Giorgio Armani foooarte frumoasa, intr-o cutie neagra , a fost o super afacere tinand cont ca a avut si reducerea de 20% .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Ma bucur ca-ti place si ai prins o oferta buna, probabil ca o sa-l incerc si eu candva, dar nu in curand pentru ca am multe altele de terminat.

      Ștergere