7 intr-o saptamana #120

11.6.17





As vrea sa zic ca a fost o saptamana buna, dar as minti - a fost o nebunie, cu multe probleme, cu multi nervi, zile d-alea care iti pun la incercare toata stapanirea de sine, momente cand simti ca nimic nu-ti iese, insa am avut si clipe frumoase si vreau sa cred ca s-au echilibrat cumva lucrurile si sa incerc sa ma concentrez pe momentele frumoase, nu pe cele mai putin placute. Ma bucur ca e pe terminate si ca incepe o alta saptamana, care sper sa fie mult mai buna si mai senina.
 
Diminetile mele au inceput cu fructe, apa si protectie solara, dar si cu cateva clipe furate pentru sufletul meu. Putinele clipe libere pe care le-am avut au fost dedicate celor trei pisoi pe care i-am gasit abandonati weekendul trecut. Au fost agatati intr-o sacosa pe un gard, nu stiau sa manance singuri si nici sa-si faca nevoile. Intre timp au invatat si i-am pus pe picioare, fetita (cea din stanga) si-a gasit deja o familie - o puteti vedea aici in toata frumusetea ei, iar baiatul cu portocaliu a plecat si el astazi spre noua sa casa. Daca stiti pe cineva care isi doreste cateva sute de grame de dragoste si bucurie poate ne dati o mana de ajutor si il aratati mai departe (e un anunt de adoptie pus pe pagina blogului - aici) pe somnorosul gri. E urgent pentru ca a ramas singur, are chef de joaca si face numai prostii, iar cateii mei nu sunt tocmai prietenosi si sa stea singur in cada nu e cea mai buna varianta pentru el (oricum e de preferat pericolelor de pe strada).  
 
Cei de la Tupperware mi-au facut o surpriza si mi-au trimis masina lor de crochete si sper cand o sa am timp liber sa apuc s-o folosesc, am in plan niste crochete din legume, dar si niste batoane in genul celor de la nakd. Nu prea am ajuns in bucatarie in ultima perioada, insa una din placerile mele este branza Halloumi la gratar - din ce am incercat cel mai mult imi place cea de la Mediterranea.
 
M-am bucurat de simplitatea florilor din perioada asta si am profitat putin sambata (dupa un inceput nu prea promitator de zi) sa respir aer curat. Mintea mea avea nevoie de o mica evadare si exact asta i-am oferit, dupa ce am "pacatuit" la Hello Free Z One Discount. Mi-a placut extrem de mult masca de la TRESemme pe care v-am aratat-o in postarea de vineri, asa ca m-am dus sa-mi mai iau cateva plicuri, insa aveau cateva noutati asa ca am plecat acasa cu cateva produse de la Toni&Guy, un balsam de la VO5 si CC Eye Fix de la Nip+Fab.
 
Sper ca saptamana voastra a fost mai buna decat a mea si ca aveti un final de saptamana frumos. Sa avem o saptamana minunata!

6 comentarii

  1. Ce ma bucur ca cei 2 fratiori si-au gasit o casa, mai ramane unul. Of, of, sper ca cineva cu inima buna sa citeasca si sa ii ofere dragoste si familie.
    Duminica frumoasa, Camelia ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, sper si eu sa aiba noroc, e destul de trist de cand a ramas singur.

      Ștergere
  2. Sper sa isi gaseasca si el stapani iubitori , e bine totusi ca 2 dintre ei au fost adoptati .
    Sa ai o saptamana mult mai buna , te imbratisez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ai noroc si eu, sa ai si tu o saptamana minunata. :)

      Ștergere
  3. Mă bucur pentru cei doi care au fost adoptați și sper să apară cineva cât mai curând și pentru ultimul blănos.
    Să ai o nouă săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de buna e, dar macar am rezolvat cu pisoiul :)

      Ștergere