3 obsesii rose gold

14.6.17

Cand a inceput toata nebunia cu rose gold n-am avut nici o reactie, mi s-a parut ca s-a creat atata valva ca nici n-am dat atentie. Insa in ultima perioada am inceput sa vad cu alti ochii situatia asta si pe langa cateva bijuterii in nuante de rose gold pe care mi le-am luat - v-am aratat bratarile in postari trecute - am inceput sa ma uit si dupa produse cosmetic in nuanta asta, iar astazi vreau sa va povestesc despre trei pe care le tot folosesc de ceva vreme.


Fardul Infallible in nunta Amber Rush de la L'Oreal era de ceva vreme pe lista mea de dorinte, asa ca atunci cand l-am vazut disponibil din nou la cei de la Blacknight n-am mai stat pe ganduri. Pretul este unul foarte bun (26 lei pentru 3,5 grame de produs), iar nuantele sunt extrem de reusite. Cei de la Blacknight au o selectie buna de culori, eu chiar am de gand sa ma mai uit la ce aduc pentru ca ma mai tenteaza cateva nuante.
 
Culoarea este una extrem de intensa (ceea ce vedeti in swatchul de mai jos este la o simpla atingere a fardului cu buricul degetului, n-am insistat, n-am folosit vreo baza), iar textura este una catifelata. Desi vazusem numeroase swatchuri pe net si citisem o gramada de pareri bune nu ma asteptam sa fie atat de pigmentat si de rezistent, chiar am ramas impresionata.


Rujul Dulce Caramelo (27) din gama Color Statement este luat tot de la Blacknight si ma bucur tare mult ca am avut inspiratia sa-l aleg. Produsele Milani mi-au starnit mereu curiozitatea si chiar vreau sa mai incerc cateva de la ei. Amore Mattes Lip Creme si fardurile de obraz sunt urmatoarele pe lista mea, dar parca ma mai tenteaza si cateva nuante de ruj pentru ca asta imi place mult de tot.
 
Formula este imbunatatita cu vitamina A si C, rujul se aplica foarte usor si se simte extrem de placut pe buze. Are un miros vanilat care mie imi place mult si rezista destul de bine, chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, insa vedeti si voi mai jos cat de pigmentata si opaca este culoarea.


Ultimul produs este primit de la Ella si este vorba de o oja din gama Color Victim de la P2. Din pacate produsele P2 nu se gasesc la noi, eu mi-am mai luat produse de la ei cand am ajuns in Austria, am si primit cateva de la prieteni cand au ajuns in Germania sau in alte tari care au produse de la ei. Au un pret mai mult decat rezonabil, iar ce am incercat eu in materie de oje chiar mi-a placut.
 
Nuanta de rose gold este 356 make not fake si imi place la nebunie. Este foarte pigmentata si opaca din doua straturi. Tinand cont ca este o oja metalica rezista destul de bine pe unghii, eu am purtat-o 4 zile fara probleme.


Va plac sau nu nuantele de rose gold? Va tenteaza vreunul dintre cele trei produse de care v-am povestit?

18 comentarii

  1. Imi place rose gold, nuanta rujului e cea mai frumoasa, cred ca arata superb pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate 3 sunt minunate si-mi plac mult, dar fardul trebuie neaparat sa mi-l cumpar si eu! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, eu am mai pus ochii pe vreo doua nuante. :)

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa culoarea, imi plac mai ales fardul si rujul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fardul ala il vreau de o viata si jumatate! E superb! Eu am pitici gravi cu rose gold-ul. Tot ce e rose gold e bun!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am luat si telefon rose gold, asa ca nu comentez. :))

      Ștergere
  5. Îmi plac și mie produsele în nuanța rose gold, fardurile și ojele în special. Mă bucur că-ți place oja P2, se pare că am făcut o alegere mai bună pentru tine, pare mai pigmentată decât ce mi-am luat eu. :)) Ia s-o țin minte!
    Trebuie să-mi mai iau și eu niște nuanțe de la Milani, tocmai ce am scris cât de mult îmi place cel luat la swap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e chiar misto, desi la inceput m-a intimidat putin. :)

      Ștergere
  6. Da da da !!! Imi plac enorm nuantele rose gold , in special bijuteriile !!
    Tot am zis ca vreau ceva de la Milani dar inca nu am testat nimic de la ei , ma tenteaza un blush dar am inteles ca miros urat produsele lor , nu stiu ce sa zic ...
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am auzit-o pe asta cu mirosul, rujul nu miroase sigur urat. :)

      Ștergere
  7. Inca nu am incercat nici un produs , dar par tentante

    RăspundețiȘtergere